Kāds būs Zaļā Pūķa gads? Padomi un prognozes 2024. gadam ​

Līdz 2024. gadam vēl ir mazliet laika, bet daudzi jau domā ne tikai par to, kā un kur tas tiks sagaidīts, bet arī par to, ko tas nesīs? Astrologi cītīgi analizē planētu stāvokli, numerologi aprēķina skaitļu kombināciju, bet enerģētiķi vienkārši mudina ticēt tikai un vienīgi pozitīvām prognozēm. Protams, katrs no mums cer, ka nākamais gads būs labāks par iepriekšējo. Bet tomēr viņi cenšas ievērot iepriekš minēto ekspertu pārraidītos ieteikumus.

2024. gads – PŪĶA GADS

Pūķis ir vienīgā mītiskā būtne starp citiem 12 gadu cikla pārstāvjiem. Lai gan viņš var būt dinozaura prototips, mēs labprātāk ticēt viņa maģiskajai būtībai. Turklāt tas ir spilgts, ambiciozs, spēcīgs, kaut arī diezgan kaprīzs dzīvnieks. Austrumos viņi uzskata, ka tā pozitīvā zaļā krāsa ir izlīdzinošs faktors, kas neitralizē vardarbīgo temperamentu un visos iespējamos veidos virza mūs uz domu, ka Pūķa gadam ir jābūt laimīgam. Zaļais koka pūķis ir vairāk par harmoniju un radīšanu, mums apliecina astrologi. Un viņi tik ļoti vēlas ticēt!

ASTROLOGU PROGNOZE

Pateicoties šim faktam, 2024. garais gads ieguva grūta un pat bīstama perioda reputāciju. Tāpēc astrologi aicina pārāk nepaļauties uz Pūķa draudzīgumu. Par 2024. gada galveno notikumu viņi uzskata Plutona pāreju no Mežāža zīmes uz Ūdensvīru – tas notiek diezgan reti un sola lielas pārmaiņas gan atsevišķiem cilvēkiem, gan pasaules kārtībai kopumā. Pūķis jau domā, kā pārbaudīt katra no mums spēkus un piepildīt mūsu dzīvi ar spilgtiem, liktenīgiem notikumiem. Mūs var sagaidīt mīlestības un attiecību spēka pārbaudījumi. Visticamāk, 2024. gads būs nestabils finansiāli, jāgaida pārmaiņas politikā – pie varas var nākt jaunas sejas. Taču mums vajadzētu sagaidīt izrāvienu tehnoloģiju jomā, ko var uzskatīt par pozitīvu prognozi. Un visgrūtākais, brīdina astrologi, mums būs jādara trīs periodos – trīs intensīvos iekļūšanas “sarkanajos punktos”: no 20. līdz 21. janvārim, 2. septembrim, no 20. līdz 21. novembrim. Esiet gatavs uz visu, un jūs noteikti izkļūsiet uzvarošs no jebkuriem apstākļiem!

NUMEROLOGU PROGNOZE

Numerologi ļoti pozitīvi vērtē 2024. gadu, jo tā skaitļi sasummējas ar astoņnieku, kas saistās ar bagātību, panākumiem, sasniegumiem un nozīmē līdzsvaru starp materiālo un garīgo sfēru. Taču, neskatoties uz to, numerologi prognozē, 2024. gads varētu kļūt par ļoti sarežģītu periodu, jo katram būs “jāatstrādā” sava karma.

Lasi vēl: Prognoze 2024.gadam: Uzzini vislielāko pārsteigumu, ko sarūpējis tavs horoskops

Viss labais un viss sliktais, ko katrs no mums ir paveicis pēdējo astoņu gadu laikā, saskaņā ar prognozi, tiks simtkārtīgi atalgots.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment