Kāds būs Zaļā Pūķa gads? Padomi un prognozes 2024. gadam ​

KĀ IEPAZĪT 2024. gadu

Atšķirībā no Truša, kurš bija pirms pūķa, pūkaina mājas un ģimenes cilvēka, 2024. gada saimnieks alkst pēc svētkiem un spilgtiem iespaidiem. Tāpēc dodieties sagaidīt Jauno gadu restorānā vai jebkurā citā vietā, kur viņi sola sarīkot trokšņainu ballīti. Ja jūs joprojām plānojat palikt mājās, uzaiciniet vairāk viesu. Pūķim noteikti patiks jautra kompānija. Arī māju vajadzētu iekārtot imperatora radījuma gaumē – pēc iespējas pretenciozāk un košāk.

Gada īpašniekam patiks visi sarkanie un zelta toņi, kā arī zaļais – tāds pats kā viņam pašam. Neskatoties uz to, ka Pūķis ir izgatavots no koka, tas nebaidās no uguns un prasa, lai interjers tiktu papildināts ar svecēm, lampām un vītnēm. Arī ēdienam uz galda vajadzētu “degt ugunī” – neskopojieties ar garšvielām, mēģiniet pasniegt vairāk karstu ēdienu. Pūķis pieprasa greznu banketu! Apģērbu varat izdomāt pats – pēc analoģijas: spilgts, spīdīgs, izsmalcināts. Un pērciet uguņošanu – lūdzu Pūķi!

TICI LABAM

Kopumā pavadiet maģisku Jaungada vakaru tā, kā vēlaties, nevis tā, kā to prasa konvencijas un stereotipi. Izsakiet savu dziļāko vēlēšanos ar visu iespējamo sirsnību.

Lasi vēl: Viņiem būs veselība, un citiem būs nauda. 2023. gada novembra pēdējā dekāde zodiaka zīmēm nesīs panākumus. Bet ne visiem

Ziniet, ka jums ir jātic tikai labām prognozēm, jo ​​attieksme jau ir puse no panākumiem. Un “viegliem cilvēkiem” ir vieglāka dzīve.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment