Kāds iereibis autovadītājs Jēkabpilī mēģināja atdot nozagto naudu ar 500 eiro

Svētdien, 20.novembrī, Jēkabpilī automašīnu Volkswagen Polo pa Viestura ielu vadījis vīrietis, kurš atradies 2,65 promiļu lielā alkohola reibumā.

Lai izvairītos no soda par administratīvo pārkāpumu, vadītājs piedāvāja policistam samaksāt 500 eiro. Policija sākusi administratīvo procesu par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, savukārt notiek kriminālprocess par kukuļņemšanu.

Tas pats Jēkabpilī 18. Novembrī pa Zvanačių ielu vīrietis vadīja automašīnu BMW 118. Viņš nebrauca ar drošu un ceļa segumam un laikapstākļiem atbilstošu ātrumu, kā rezultātā zaudēja kontroli pār automašīnu un nobrauca no ceļa braucamās daļas.

Pēc tam viņš uzbrauca žogam, to sabojājot. Policija par notikušo sāka administratīvo procesu un vīrietim piemērots 25 eiro naudas sods. Kāds autovadītājs Jēkabpilī svētdien vadīja automašīnu un neievēroja ceļa zīmi “dodiet ceļu”, izraisot sadursmi ar citu automašīnu.

Pārbaudes laikā likumsargi konstatēja, ka vīrietim nav atbilstošas ​​autovadītāja tiesības. Policija par notikušo sākusi divus administratīvo pārkāpumu procesus un piemēroti attiecīgi 15 un 280 eiro naudas sodi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment