Kāds vīrietis aicina uzstādīt kameras pansionātos, lai darbinieki neatļautos šādi izturēties pret senioriem (VIDEO)

Jāatzīst, ka ne visi var nodrošināt savus vecākus ar skaistām vecumdienām ar pietiekami daudz aprūpes mājās, tādēļ nereti tiek pieņemts lēmums par labu veco ļaužu pansionātam. 

Kāds dēls no ASV, apciemojot savu māti pansionātā, pamanīja nelāgus zilumus uz viņas sejas. Dēls nolēma noskaidrot notikuma apstākļus un noslēpa kameru mātes istabā. Pēc pāris dienām dēls atgriezās, paņēma savu video kameru un ar asarām acīs noskatījās, kas patiesībā ar viņa māti pansionātā. Šis video liks aizdomāties.

Atklājās, ka iestādes darbinieki mēdz ne tikai maigoties seniores istabiņā (pašas seniores klātbūtnē!), bet arī slaucīt degunu seniores gultas palagos. Ir arī fiksēts gadījums, kur kāda aprūpētāja, kurai jārūpējas par konkrēto seniori, ar salveti noslauka seniores pēcpusi un pie viņas sejas pieliek šo salveti ar izkārnījumiem, taču tas nebūt arī nav viss – tāpat netiek sekots līdzi, ko dara citi seniori. Kāds cits seniors sev tīkamā laikā var ieet pie jebkura cita seniora istabiņā, “izšiverēt” atvilknes un pie viena paņemt sev līdzi kaut ko, kas viņam iepaticies. Un vēl nemaz nerunāsim par to, ka konkrēto seniori kāda aprūpētāja regulāri iekausta…

Vai tiešām seniori ir pelnījuši tādu attieksmi pret sevi? Briesmīgi! Sargiet savus tuviniekus!

Lasi vēl: Pazīmes, kas norāda, ka taviem ģimenes senioriem vairs nevajadzētu dzīvot vieniem

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment