Kādu termoveļu izvēlēties, lai ziemā būtu silts pat tad, kad pazūd apkure

Pievērsiet uzmanību auduma sastāvam. Piemēram, polipropilēns novada mitrumu, poliesteris saglabā siltumu. Poliamīds ir viegls un patīkams pieskārienam, to izmanto bezšuvju modeļu šūšanai. Elastāns palielina nodilumizturību, bet higroskopiskā kokvilna labi elpo, un kombinācijā ar sintētiku tā ātri žūst. Merino vilna saglabā siltumu un novērš nepatīkamu aromātu.

Kādi rādītāji ir svarīgi

Pastāv maldīgs priekšstats, ka kvalitatīvam izstrādājumam jābūt pilnībā dabiskam. Taču, ja jūs atradīsiet 100 % kokvilnas vai vilnas izstrādājumu ar marķējumu “termoveļa”, jūs maldina. Iespējams, šāds izstrādājums patiešām ir silts, bet to nevar saukt par termoveļu. Funkcionālam komplektam jābūt izgatavotam no sintētiskiem materiāliem.

Ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo izmēru. Apakšveļai ir jāatkārto visas ķermeņa līknes, tai ir labi jāpieguļ, bet nav jāspiež un nav jāveido krokas. Ja pērkat internetā, ir vērts vadīties ne tikai pēc izmēru režģa, bet arī lūgt pārdevēju uzrakstīt izmēru cm – tā būs vieglāk saprast, vai jums prece der. Tas ir svarīgi, jo termoveļa pieder to preču kategorijai, kuras nevar atdot atpakaļ.

Vēl viena laba iespēja – jūs varat pielaikot konkrētu termoveļas komplektu veikalā un iegādāties līdzīgu internetā. Parasti tas ir lētāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment