Kaķis parāda, cik veiksmīgs un laimīgs ir cilvēks

Vairākums normālu cilvēku izturas pret kaķiem ļoti pozitīvi, kamēr daži mūsu līdzcilvēki izjūt pret tiem neizskaidrojamu nepatiku. Kaķi viņus kaitina, padara nervozus, traucē un izraisa vēlēšanos nekavējoties murrātājus padzīt.

Pirmajā mirklī šķiet: nu, un tad? Nu, nepatīk cilvēkam kaķi, tā ir viņa personīga darīšana! Varbūt tā arī ir, bet ezoteriķi šādos gadījumos iesaka nopietni aizdomāties.

Mājas kaķis tāpat suns dzīvo kopā ar cilvēku kopš aizlaikiem. Bet, ja suņa uzdevums jau kopš pašiem pirmsākumiem bija konkrēts un skaidrs – medības un sarga darbs, ar kaķiem viss izrādījās daudz sarežģītāk.

Sīko grauzēju, peļu un žurku, iznīcināšanu var uzskatīt par papildu pakalpojumu, kamēr kaķa galvenais uzdevums nepavisam nav tik praktisks.

Lasi arī: Pusaudze atklāj kā viņa sapinās ar vervētāju – jāuzmanās no šīm 4 pazīmēm!

Kaķis ir apveltīts ar unikālu bioenerģētisku sistēmu. Tas spēj smalki uzskaņoties pēc apkārtējā biolauka un pat rezonēt ar to, tādējādi tos koriģējot, bet vajadzības gadījumā arī uzlādējot, savukārt ārkārtas gadījumos pat atjaunojot.
Nereti dzirdēti kaķu saimnieku stāsti par to, ka pēc kaķa samīļošanas pārgājušas galvassāpes, normalizējies asinsspiediens, nav nekādi izdomājumi.

Jebkurš traucējums mūsu organismā neizbēgami parādās kā enerģētiskās auras izkropļojums, un kaķis to sajūt un steidzas palīgā.

Tomēr ar to pūkaino skaistuļu talanti vēl nav izsmelti.

Kaķis var kalpot par savdabīgu cilvēka veiksmes un labklājības rādītāju.

Kad mūsu dzīvē viss ir kārtībā, kaķis, kas dzīvo mājās, ir mierīgs, daudz guļ, nepieļauj higiēnas kļūmes, tam ir lieliska apetīte. Toties, ja mīlulis sāk bez iemesla nervozēt, nemazgājas un čurā negaidītās vietās, tas nozīmē, ka kaut kas tavā dzīvē vairs nav labi.

Lasi arī: Krievu modele nofilmēta, bez krūštura karājāmies pa auto logu dažus mirkļus pirms savas traģiskās nāves (+VIDEO)

Parasti kaķi visjutīgāk reaģē uz strīdiem ģimenē, turklāt vienmēr nostājas netaisnīgi cietušā dzīvesbiedra pusē. Piemēram, ja tu nepelnīti nosodi bērnu, kaķis noteikti pienāks viņam klāt un centīsies murrājot un pieglaužoties nomierināt, atjaunojot viņa dvēseles līdzsvaru.

Vēl noteikti jāuzsver, ka kaķa un cilvēka attiecības, kā jebkura smalka saite, ir divvirzienu kustība. Kaķi sajūt mūs, bet arī cilvēks jūt kaķus. Tieši tāpēc ir tik maz cilvēku, kuri būtu vienaldzīgi pret kaķiem.

Vai nu simpātijas, vai naids. Ar patiku viss būtu skaidrs, bet nepatika… Ezoteriķi novērojuši, ka 90 procenti ļaunprātīgu alkoholiķu necieš kaķus, tā laiku pa laikam skaļi apgalvo arī sievietes, kuru privātā dzīve nav izdevusies. Bērni, kuri cietuši no vardarbības ģimenē vai skolā, mēdz aizvainojumu izgāzt uz ielas vai kaimiņu kaķiem. Un tādus piemērus var minēt vēl daudz.

Var diezgan droši apgalvot, ka cilvēkam, kura karma ir tālu no vēlamās, kaķi izraisa nepatiku un negatīvas emocijas. Tādiem cilvēkiem vajadzētu nopietni apsvērt, kā mainīt savu dzīvi, padarīt to gaišāku un laimīgāku. Un tad arī mazās, pūkainās un mīļās radības neizraisīs neko citu, kā vien smaidu.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment