Kam vajadzīga 40 gadus veca sieviete?

Un šajā vakarā viena no draudzenēm mūsu kopīgajā čatā padalījās jaunumiem, kurus bija kaut kur izlasījusi:

Sievietēm pēc 40 praktiski nav nekādu cerību sev atrast partneri vīrieti, kurš būtu tādā pašā vecumā. Viss tikai tāpēc, ka tie, kuriem ir 40, skatās uz 30 gadus vecām sievietēm, bet tiem, kuriem 50, skatās uz 40 gadus vecām dāmām. Šo ķēdīti var turpināt arī tālāk, bet lietas būtība ir skaidra.

Draudzene Sveta mums mācās par psihologu, tāpēc lasa daudz līdzīgus rakstus un jaunumus, bet mums izstāsta tikai pašus interesantākos. Lūk tā viņa mums atklāja mūsdienu pasaules tendenci, ka pieauguši vīrieši neskatās uz savām vienaudzēm, bet meklē tās, kas ir jaunākas.

LASI VĒL: Vīrietis apprecējās uzreiz ar četrām sievietēm: kā viņi dzīvo

Mūsu čatā ir četras draudzenes. Divas no mums apprecējās ar klasesbiedriem, bet divām vīri ir pāris gadus jaunāki.

Mēs visas esam aptuveni viena vecuma, bet mūsu vīri kopumā ir vienaudži. Tad sanāk, ka, ja mēs izšķirsimies, tad jaunu sievu viņi meklēs to sieviešu kategorijā, kas ir 30 gadus vecas? Bet mums paliks tikai tie, kuriem ir pāri 50? To ir grūti apjaust, jo tas ir aizvainojoši. Mēs taču vēl neesam vecas!

Tiesa, manas draudzenes jau iepriekš minēja, ka darbā, sabiedriskajā transportā un vēl kaut kur ar viņām flirtē krietni vecāki vīrieši.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment