Man koptu nevajag, pietiek ar vienkāršu. Skaistai sievietei grims nav vajadzīgs

Cilvēkiem ļoti patīk skaitīt naudu svešā kabatā un nosodīt citus par, viņuprāt, nepareizo dzīves pozīciju.

Visbiežāk gan kritika, gan gudri padomi no sabiedrības puses tiek zvaigznēm un citām slavenām personībām.

Piemēram, pavisam nesen skaļi tika apspriesta un nosodīta aktrise Samburskaja, kura sacīja, ka neveidos attiecības ar vīrieti, kurš nav spējīgs nopelnīt vairāk par minimālo algu.

Nav jau tā, ka aktrise nespētu sevi nodrošināt, bet sev blakus viņa vēlas redzēt sava līmeņa vīrieti.

Uz Nastasjas izteikumiem ļoti asi reaģēja tie paši vīrieši, kuri saņem minimālo algu vai pat dzīvo uz sievas vai vecāku kakla.


Nelabvēļi vienojās viedoklī, ka pati aktrise nav nemaz tik skaista, un visas pārējās jaunkundzes, kas tērē naudu sevis kopšanai, arī nav no dabas nekādas skaistules, kas nozīmē, ka viņiem tās nav ieinteresētas.

Bieži vien cenas skaistumkopšanas salonos biedē vīriešus ar zemiem ienākumiem, un tāpēc viņi izmanto argumentu, ka, ja jums ir nepieciešams šis manikīrs un citas procedūras, jūs par to maksājat pašas.

Skaistumu, redz, dāvā daba, skaistai sievietei sevis kopšanā ieguldīt nevajag.

Ja paskatās uz fotogrāfijām ar tām pašām blogerēm vai aktrisēm, kuras tērē iespaidīgas summas sevis aprūpei, un sievietēm, kurām nav iespējas visu savu algu atlicināt skaistumkopšanas salonam, tad pēdējās izskatās daudz sliktāk, un tas ir diezgan likumsakarīgi.

Arguments, ka pašaprūpe ar vecumu kļūst dārga un jaunībā par to nav vērts tērēties, arī nav pamatots.

Ja 20 gados nerūpēsies par savu izskatu, tad jau 30 gadu vecumā būs grūti saglabāt to, ko daba ir devusi, pat ja tā ir bijusi ārkārtīgi dāsna.


Mūžīgā jaunība sievietēm nenāk viegli, un tas ir dārgi, un, ja jūsu tips ir skaista sieviete, jums jābūt gatavam par to maksāt.

Nekas tik ļoti nekaitē sievietes skaistumam kā naudas trūkums.

Kad katrā veikala braucienā ir jāizdara izvēle starp pārtikas preču iegādi vai sejas masku, kad atpūta skaitās došanās pastrādāt uz vasarnīcu, bet katru mēnesi gandrīz nav ko atlikt, lai samaksātu par komunālo dzīvokli, tad vairs nav runa par kādu īpašu sievietes mirdzumu.

Un, ja šajā situācijā mīļotais vīrietis necenšas uzlabot ģimenes finansiālo stāvokli, bet gan spriež par smīkņājošām aktrisēm, pat spožākais skaistums izgaist ļoti ātri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment