Kanāls TVPlay Sports un platforma TVPlay Premium piedāvā Rīgas Dinamo izbraukuma spēles Tālajos Austrumos

Svētdien, pirmdien un trešdien kanāls TVPlay Sports un video satura platforma TVPlay Premium pārraidīs Rīgas Dinamo izbraukuma spēles Tālajos Austrumos ar Pekinas Kunlun Red Star, Habarovskas Amur un Vladivostokas Admiral. Baudi KHL spēles kanālā TVPlay Sports un platformā TVPlay Premium!

Rīgas Dinamo uzsākusi savu veiksmīgāko sezonu pēdējo gadu laikā. Pēc pirmajām piecām spēlēm rīdzinieki ar 7 izcīnītajiem punktiem Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem augsto 3.vietu, no Helsinku Jokerit atpaliekot divus un no Jaroslavļas Lokomotiv vienu punktu. Pekinas Kunlun Red Star līdzšinējās četrās spēlēs izcīnījusi 3 punktus un ieņem 10.vietu Austrumos. Piektdien kanāls TVPlay Sports un video satura platforma TVPlay Premium pārraidīs arī Sanktpēterburgas SKA maču ar Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma Maskavas Spartak.

Aivars Zahārovs, TVPlay Sports komentētājs:

“Pekinas komanda, kura no četrām izbraukuma spēlēm atvedusi trīs punktus, nesolās būt viegls pretinieks. Turklāt Kunlun tika dota vesela nedēļa atpūtai. Lai arī rīdzinieki ir pietiekami veiksmīgi sākuši sezonu, no Ķīnas vienības ir jāuzmanās. Līdz šim Dinamo ir spējuši izcīnīt tikai divus punktus no 12 iespējamiem pret Pekinas vienību, kas liek ar piesardzību skatīties uz šo maču. Nevar, protams, noliegt, ka mūsējie sākuši labi, taču arī Pekinas klubs (nomainot lielāko daļu sastāva) negrasās kļūt pat punktu dāvinātājiem. Tā, ka solās būt sīva cīņa, kurā var nepietikt ar 60 spēles minūtēm uzvarētāja noskaidrošanai.”

KHL spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:

• Piektdien, 14.septembrī 23:15 Sanktpēterburgas SKA – Maskavas Spartak

• Svētdien, 16.septembrī 09:50 Pekinas Kunlun Red Star – Rīgas Dinamo

• Pirmdien, 17.septembrī 12:20 Habarovskas Amur – Rīgas Dinamo

• Trešdien, 19.septembrī 12:20 Vladivostokas Admiral – Rīgas Dinamo

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment