Mēs jums pastāstīsim par visiem labi zināmās garšvielas labvēlīgajām īpašībām.
Kanēlis – garšviela, kuras labvēlīgo īpašību dēļ ārsti iesaka to lietot cukura diabētiķiem (obligāti jāiekļauj ikdienas ēdienkartē), jo tai piemīt pretiekaisuma un glikozi samazinošas īpašības.
Savā ziņā kanēlis iedarbojas tāpat kā insulīns: ārsti apgalvo, ka kanēlim piemīt mīmiskas īpašības. Tas nozīmē, ka kanēlis ir spējīgs “atdarināt” tādas pašas īpašības, kādas ir insulīnam.
VIDEO:
Lasi vēl: Izkrīt vai atkāpjas mati? Iekļauj savā uzturā ŠOS 8 produktus un aizmirsīsi par to
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, cik labs ir kanēlis!
Tevi noteikti interesēs
- Ar vienu slepeno sastāvdaļu: jauna “Siļķe kažokā” recepte no manas radu ģimenes
- Ja iedzīvotāji 31.decembrī šajā Latvijas pilsētā šaus salūtu ātrāk nekā paredzēts – gaidāms sods līdz 1400 eiro
- Dvieļi kļuva mīksti jau pēc vienas mazgāšanas reizes, izmantojot vienu dabīgu līdzekli, ko ieteica tīrīšanas speciālists
- Gardais uzkodu “Napoleons” ar trim pildījumiem, kas vienmēr izceļas uz svētku galda un garšo visiem
- Meteorologs atklāja prognozi decembra sākumam: ”Uz īstu ziemu varam vēl necerēt, tomēr ir kāds BET”
- Atstāj vienu vienkāršu sastāvdaļu automašīnā uz nakti, lai atbrīvotos no kondensāta un aizsvīdušiem logiem







