Mēs jums pastāstīsim par visiem labi zināmās garšvielas labvēlīgajām īpašībām.
Kanēlis – garšviela, kuras labvēlīgo īpašību dēļ ārsti iesaka to lietot cukura diabētiķiem (obligāti jāiekļauj ikdienas ēdienkartē), jo tai piemīt pretiekaisuma un glikozi samazinošas īpašības.
Savā ziņā kanēlis iedarbojas tāpat kā insulīns: ārsti apgalvo, ka kanēlim piemīt mīmiskas īpašības. Tas nozīmē, ka kanēlis ir spējīgs “atdarināt” tādas pašas īpašības, kādas ir insulīnam.
Lasi vēl: Izkrīt vai atkāpjas mati? Iekļauj savā uzturā ŠOS 8 produktus un aizmirsīsi par to
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, cik labs ir kanēlis!
Tevi noteikti interesēs
- Nekādas izbalēšanas – kā saglabāt auduma krāsu mazgāšanas laikāby Anete Vītola
- Animācijas filmas “Straume” režisors Gints Zilbalodis atklāj, par ko patiesībā ir filmaby Laura Blūma
- Kāds sods var tikt piemērots šoferim, kurš, iespējams, ir bijis atbildīgs par sadursmes izraisīšanu uz Ventspils šosejasby Sandra Ločmele