Kāpēc daļa cilvēku ap Ziemassvētku laiku kļūt nomākti? Atklāsim, ko darīt lietas labā

Ja arī tev tuvojošais datums nesaistās ne ar ko patīkamu, tad zini, tu neesi vienīgais! Bet ko darīt, ja tu vēlies to mainīt? 

Tagad, Ziemassvētkiem tuvojoties, svētku noskaņojuma radīšana kļūst īpaši aktuāla, ja reiz daba mūs aiz loga nelutina ar Ziemassvētkiem atbilstošiem laikapstākļiem. Nekas cits neatliek kā noskaņu meklēt sevī. Nereti cilvēkiem svētku dienas saistās ar kādiem nepatīkamiem notikumiem vai stresu un tad jau par svētku sajūtu nevar būt ne runas!

1.Pārdomā svētku nozīmi un atrodi kādu vērtīgu “pieturpunktu” priekš sevis. Varbūt tev Ziemassvētki saistās ar stresu saistībā ar dāvanu iegādi, saiņošanu, utt., bet, ja tu iedziļināsies Ziemassvētku patiesajā reliģiskajā būtībā, tad tev varbūt tā šķitīs simpātiskāka, jo tur nav ne miņas no stresa un drūzmēšanās veikalos pēc dāvanām!

2.Atbrīvojies no negatīvu atmiņu sasaistes ar svētkiem. Ja ar tevi kādreiz svētku dienā ir noticis, kas nepatīkams, saproti, ka tas nav svētku kā tādu dēļ. Cilvēki pieļauj kļūdas gan svētku dienās gan ikdienā. Dod svētkiem vēl vienu iespēju un nosvini tos kopā ar tuviniekiem tā, lai tu justos mierīgi un droši.

3.Neliec cerības uz to, ka svētki atrisinās konfliktus. Tas, ka pienāks Jaunais gads, nenozīmē, ka tas pāršķirs jaunu lapu tavā dzīvē. Atrisini konfliktus pirms svētkiem, pretējā gadījumā tu nevarēsi izbaudīt tuvinieku klātbūtni un svētku noskaņu.

4.Neuzspied sev svētku noskaņu. Ar varu neko nepanāksi un sevi pats neapmānīsi. Ja tev konkrētajā brīdī nav svētku noskaņojuma, tad nepērc rotājumus, nesaiņo dāvanas, utt. Dari to tikai tad, kad patiešām jūti vēlmi to darīt, nevis tāpēc, ka tajā laikā tas ir ieņemts.

Lasi vēl: Vai šī kļūs par gada skaistāko Ziemassvētku dziesmu? Noskaties un pasaki savu viedokli

Avots: housebeautiful.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment