Kāpēc es iepriekš neiedomājos cept šādi, tas tak ir lieliski!

Visu masu ieliku konditorejas maisiņā un nogriežu galu. Desu diametrs izrādījās nedaudz plānāks nekā standarta desām.

Uzkarsēju pannu ar eļļu un saliku malto gaļu, desu garumu nosaki pati. Ja jums nepatīk ceptas eļļains, lieciet malto gaļu uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru un cep cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 190 grādiem, līdz tā ir gatava.

Cepiet desiņas no visām pusēm līdz zeltaini brūnai. Viņi gatavo ātrāk nekā kotletes. Nav nepieciešams vāku un vāra uz lēnas uguns, līdz gatavs.

Tāds lielisks gardums man sanāca.

Lasi vēl: Kāpēc es saldēju svaigus citronus. Nosaukšu uzreiz trīs svarīgus iemeslus!

Lapu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment