Kāpēc kaķis ar ķepām satver cilvēka roku, neatlaižot nagus, ko viņa ar to grib pateikt

“Spēlējies ar mani!”

Kaķēni un jauni kaķi parasti satver roku, lai sāktu rotaļas. Bet pieaugušiem nopietniem kaķiem arī patīk periodiski ļauties jautrām spēlēm ar savu saimnieku.

Ja jūs dažreiz spēlējat ar savu mājdzīvnieku “noķer manu roku” vai “ļauno roku”, tad nav pārsteidzoši, ka viņš sāk spēli, satverot tavu roku.

Kaķis izskatīsies nerātns. Viņš neizbāzīs nagus, vai arī darīs to uzmanīgi, bez skrāpējumiem un var arī izlikties, ka kož.

“Skrāpēt/paglaudīt”

Daži kaķi tāpēc pieprasa, lai viņus saskrāpē aiz auss vai zem zoda. Jo šie dīvainie cilvēku skrāpēji ir tik ērti! Tu nevari sevi tā saskrāpēt.

Ja uzminēsiet pieprasījumu pareizi, kaķis izskatīsies vairāk nekā apmierināts.

“Pievērs man uzmanību”

Gadās, ka jūs ilgu laiku sēžat pie datora un ilgu laiku neesat pievērsis uzmanību Viņa Augstībai. Kaķis nāk un aptur tavu bezjēdzīgo no viņas viedokļa, noklikšķinot uz tastatūras, lai tu atcerētos par viņu.

Kaķiem nav ļoti augsta viedokļa par cilvēka intelektu un tā uzmanības koridoru. Kad cilvēks ir ar kaut ko aizņemts un neskatās uz kaķi, viņai nerodas doma, ka šī nodarbe varētu būt svarīgāka par viņu.

Viņa uzskata, ka viņas cilvēks vienkārši izkrita no cilvēka uzmanības zonas, un ar viņa operatīvo atmiņu nepietiek, lai viņu, kaķi, atgrieztu tur pašam.

Risinājums: jums vienkārši atkal jāiekļūst cilvēka redzes/uztveres laukā, un, lai to izdarītu, jums ir jānovieto ķermenis tieši viņa acu priekšā (jā, bloķējot monitoru ar sevi), vai arī tam jāpieskaras.

Nu, ja cilvēka uzmanību no kaķa atrauj viņa paša roka, kurš veic kādas bezjēdzīgas darbības, tad šī roka ir jāpārtrauc, un mērķis tiks sasniegts!

Lasi vēl: Visums vienmēr dos norādes, ja cilvēks ir apmaldījies: signālus, ka jūs neejat pa savu ceļu

Jebkurā gadījumā rokas satveršana ar ķepām (bez nagiem) ir lūgums un maiga kaķa prasību izpausme. Jums tie vienkārši ir jāsaprot pareizi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment