Kāpēc meitenes man nepievērš uzmanību?

Izskats

Visiem ir zināms teiciens par to, ka cilvēku sākumā vērtē pēc apģērba, vai ne tā?! Tad, lūk. Neviena meitene nepievērsīs uzmanību nekoptam puišelim saburzītā t-kreklā un netīrās biksēs. Un es nepūlos jums ieskaidrot, ka ir vērts tērpties uzvalkos, kreklos un kaklasaitēs. Nebūt nē! Sāls slēpjas nevis pašā ģērbšanās stilā, bet gan sakoptībā.

Tas pats attiecas arī uz vīrieša aromātu. Dažreiz ir tā- brauc sabiedriskajā transportā karstā vasaras dienā un gandrīz iekšas griežas otrādi. Vai tad ir tik sarežģīti iegādāties atbilstošus līdzekļus, kas spējīgi cīnīties ar nepatīkamo aromātu: tualetes ūdeni, dezodorantu, antiperspirantus?

Es nerunāju par to, ka vīrieši un puiši ir nekopti sliņķi, nepārspīlēsim! Es teiktu, ka ir arī tādi, kas sevi kopj un „uzpasē”, un tādu, starp citu, ir diezgan daudz. Ir pavisam normāli, ja meitene, kura iepriekš kontaktējusies ar šādu „aromatizētu” jaunekli, negribēs uzturēt kontaktu un pat izvairīsies no nekoptiem eksemplāriem.

 

Uzvedība

Šeit jāatzīst- džentelmeņi ir izmirstoša suga, un žēl, ka tā.

Ja meitene jums nepievērš uzmanību, iedomājieties sevi no malas. Varbūt jūs vienkārši uzvedaties kā pēdējais mērglis, kuram neeksistē priekšstati par to kā palaist dāmu apsēsties, atvērt viņai durvis vai palīdzēt aiznest smagu somu?! Vai arī ir gluži pretēji- jūs esat daudz par daudz pieklājīgs un pat kaitinošs- skrienat kā sunītis un vissīkākos puteklīšus notraušat no sievietes kurpēm?

 

Miesas uzbūve

Vai jums patīk apaļīgas meitenes? Nedomāju gan! Lūk, mums arī ne visai patīk „rausīši”. Skaists vīrieša ķermenis- tā ir panākumu ķīla. Jūs varat nebūt Tarzāns, ne jau „uzkačātā” ķermenī slēpjas lielā laime, bet tieši šajās pūlēs būt formā! Atrodiet sevī gribasspēku sevi nodarbināt kaut vai minimālā līmenī, lai spētu uzturēt bicepsus un presi tonusā. Tas nav tik daudz prasīts un ir krietni vien mazāk, salīdzinot ar tiem upuriem, kurus ziedo meitenes, lai spētu būt jums pievilcīgas.

 

Pašpārliecinātība

Nekas tā nepiesaista kā pašpārliecināts vīrietis! Un varbūt pat vienalga, ka īstenībā jums dvēselē mīt velns sazin’ kas, un prātā ir daudz tumšu nostūŗu- nav svarīgi. Galvenais ir to neizrādīt. Nenododiet savas bailes un šaubas, nestostieties un nemulstiet. Saņemieties, galu galā!

 

Saziņas maniere

Centietes atbrīvoties no nevēlamiem vārdiem savā leksikā, jo nekas tik ļoti nekaitina kā šādi neadekvāti, muļķīgi un stiepti izteicieni. Nekādu- mm, nu ja…! Gadās tā, ka tu sarunājies ar puisi, bet viņš nav spējīgs sasaistīt pat pāris teikumus, turklāt pa vidu parāda visas savas vārdu krājuma „pērles”. Nejūtaties pārliecināts? Nespējat normāli sarunāties? Trenējieties! Nu, vai arī vairāk klausieties un mazāk runājiet.

 

Naudas maks

Kuram gan būs noslēpums, ka mūsdienas ne tuvu nelīdzinās pagājušajiem laikiem. 8 no 10 meitenēm ir vajadzīgs pirmām kārtām biezs naudas maks. Un ja jūs joprojām nekādi nespējat sakārtot savu dzīvi un atrast sev piemērotu otro pusīti, tad padomājiet par to, ko savai potenciālajai draudzenei varat piedāvāt. Varbūt tas izklausās pārlieku skarbi, bet tāda ir dzīve. Meitenes sākušas pieprasīt daudz vairāk kā agrāk un sapņo nevis par ģēnijiem, bet gan par miljonāriem. Potams, neviens nav atcēlis spēcīgās jūtas, kurās paradīze var būt pat necilā būdiņā. Bet pirms uzcelt šo būdiņu, jums jānopelna uzmanība, cieņa un mīlestība, galu galā.

Nav naudas?! Radiet ilūziju, ka jums tā kaut dažreiz, bet ir! Nopērciet dažus ļoti pieklājīgus apģērba gabalus, labu parfīmu un pieklājīga skata naudas maku. Pirmajam iespaidam ar to pietiks. Bet tālāk jau viss atkarīgs no jūsu aktierprasmes.

Un pats galvenais – atcerieties, ja meitenes nepievērš jums uzmanību, tad vaina ir tieši jūsos. Mainieties! Un tad jau nespēsiet pamirkšķināt ne acu kā arī jūsu dzīvē uzradīsies jauni cilvēki, emocijas un notikumi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Es</cite>

    Var redzēt ka šo rakstīja sieviete, kura grib pārmācīt vīriešus savu kaprīzu apmierināšanai, lai pati, beidzot, atrastu sev tīkamu vīrieti, jo esošos nespēj pieņemt un iemīlēt.

Leave a Comment