Kāpēc sievietei pēc 60 vajadzētu taisīt manikīru. Jaunību taču vienalga neatgriezīsi!

 

Sievietei pēc 60 gadiem ir daudzas lietas, kuras viņa var darīt vai ne darīt, ieskaitot manikīru vai nagu kopšanu kopumā. Nav obligāti nepieciešams veikt manikīru vai nagu kopšanu, bet ir vairāki iemesli, kāpēc tas varētu būt noderīgi vai patīkami:

Personiskā aprūpe: Manikīrs var būt daļa no personiskās higiēnas un kopšanas rutīnas. Kopti nagi var palīdzēt izvairīties no sāpīgiem vai inficētiem nagiem.

Estētiskais aspekts: Sakopti nagi var uzlabot kopējo izskatu un pašsajūtu. Dažādi nagu dizaina veidi var būt arī izteiksmīgs veids, kā izpaust savu personību vai izbaudīt radošo procesu.

Patīkama pieredze: Dažiem cilvēkiem patīk saņemt manikīru kā relaksējošu pieredzi. Tas var būt brīdis, lai atpūstos, ļaujot profesionālam speciālistam parūpēties par nagiem.

Sociālais aspekts: Dažiem cilvēkiem patīk sagatavoties īpašiem pasākumiem vai tikšanās ar draugiem un ģimeni, un nagu kopšana var būt daļa no šīs sagatavošanās.

Tomēr katram cilvēkam ir atšķirīgas vērtības un vēlmes attiecībā uz nagu kopšanu vai manikīru. Nav noteikumu par to, kādas darbības ir jāveic pēc noteiktas vecuma robežas. Svarīgi ir rūpēties par sevi un darīt to, kas padara jūs laimīgu un ērtu.

 

Nesen, pastaigājoties pa pilsētas parku, pamanīju vairākas tantiņas, kuras sēdēja uz soliņa un apsprieda visus garāmgājējus.

Tā kā biju devusies baudīt dabu, apsēdos netālu no viņām, bet pēc pāris minūtēm sadzirdēju kritiskas piezīmes:

“Kāpēc šīs vecenes taisa manikīru? Vai viņas domā, ka izskatīsies jaunākas? Savus 20 gadus taču vienalga neatgūs!”

Uzreiz sapratu, ka runa ir par mani, jo sirmās kundzītes vairākas reizes uz mani šķībi paskatījās. Un tad viņas metās apspriest manu nesen veikto bordo krāsas manikīru, kuru nevarēja nepamanīt…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment