5. Galīgo sastāvdaļu, rozīnes, pievieno salātiem kā “miziņu”. Labāk izmantot rozīnes no gaišajām vīnogu šķirnēm. Es to iepriekš noskaloju ar siltu ūdeni.
6. Salātus sajaucu ar majonēzi un pasniedzu galdā.
Lasi vēl: Personības tests: Cik suņus jūs redzat dotajā attēlā?
Salāti gatavi! Nekur iepriekš nebiju redzējusi šādu sastāvdaļu kombināciju un nekad nebūtu domājusi pati pagatavot šādus salātus, bet ļoti garšīgi! , ko šiem pikantajiem salātiem pievieno saldās rozīnes, vajadzētu patikt daudziem.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Jānis Šipkēvics intervijā atklāti paziņo, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar viņa trīs bērnu mammāmby Laura Blūma
- Es vairs nevalkāju ”humpalu” drēbes no lietoto apģērbu veikaliem. Visu bez vilcināšanās izmetu – tūlīt izskaidrošu, kādēļby Sandra Ločmele
- Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar pirmajām precīzajām februāra prognozēm: atkal gaidāmi pamatīgi rekordi?by Laura Blūma