5. Galīgo sastāvdaļu, rozīnes, pievieno salātiem kā “miziņu”. Labāk izmantot rozīnes no gaišajām vīnogu šķirnēm. Es to iepriekš noskaloju ar siltu ūdeni.
6. Salātus sajaucu ar majonēzi un pasniedzu galdā.
Lasi vēl: Personības tests: Cik suņus jūs redzat dotajā attēlā?
Salāti gatavi! Nekur iepriekš nebiju redzējusi šādu sastāvdaļu kombināciju un nekad nebūtu domājusi pati pagatavot šādus salātus, bet ļoti garšīgi! , ko šiem pikantajiem salātiem pievieno saldās rozīnes, vajadzētu patikt daudziem.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Toms Bricis publisko pirmo ilgtermiņa prognozi marta mēnesim – siltums uzņems apgriezienusby Sandra Ločmele
- Pieredzējuši dārznieki nekad šādos traukos neaudzē stādus, jo tie nīkuļos vai pat iznīks: jeb netici visam, kas “modē”by Laura Blūma
- Kaķu superspējas: 8 lietas, ko jūs, visticamāk, nezinājāt par savu mīluliby Laura Blūma