5. Galīgo sastāvdaļu, rozīnes, pievieno salātiem kā “miziņu”. Labāk izmantot rozīnes no gaišajām vīnogu šķirnēm. Es to iepriekš noskaloju ar siltu ūdeni.
6. Salātus sajaucu ar majonēzi un pasniedzu galdā.
Lasi vēl: Personības tests: Cik suņus jūs redzat dotajā attēlā?
Salāti gatavi! Nekur iepriekš nebiju redzējusi šādu sastāvdaļu kombināciju un nekad nebūtu domājusi pati pagatavot šādus salātus, bet ļoti garšīgi! , ko šiem pikantajiem salātiem pievieno saldās rozīnes, vajadzētu patikt daudziem.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Daudzi piemirsuši, ka no 1.augusta stājās spēkā jauni noteikumi attiecībā uz konkrēto iedzīvotāju maciņiemby Sandra Vīgante
- Mācītājs skaidro, kā cilvēka dzīves gājumu ietekmē fakts, ka viņš nenēsā krustiņuby Laura Andersone
- Ūdens būs līdz viduklim: sinoptiķis brīdina, ka drīzumā daudzi reģioni var kļūt par peldvietām dēļ lietavāmby Sandra Vīgante