Karaliska pastas recepte ar krēmsieru: tā ļoti patiks aizņemtām ģimenēm

Foto – ekrānuzņēmums

Kuram gan negaršo pasta… lielākā daļa ģimeņu un it īpaši bērni vienmēr ir sajūsmā par pastu. Tomēr, lai to pagatavotu super gardu, reizēm ir nepieciešamas sarežģītas receptes un ilgs laiks virtuvē. Tomēr – ne vienmēr.

Šī ir karaliska recepte vairāku iemeslu dēļ – gan tāpēc, ka tā ir ļoti viegli un ātri pagatavojama, gan tāpēc, ka nav jāizmanto sarežģīti produkti. Plus ēdiens izdodas sātīgs un ļoti, ļoti garšīgs – visa ģimene būs pabarota.

Plus – šo ēdiena gatavošanai būs nepieciešamas vien dažas minūtes. Pat, ja atnācāt no darba noguruši un to tikvien gribas kā apsēsties dīvānā, šim ēdienam laiks atradīsies vienmēr.

VIDEO:
Foto – ekrānuzņēmums

Un tā, sastāvdaļas, kas būs nepieciešamas:

Pasta vai citi makaroni pēc izvēles – 300 grami
Šampinjoni – 400 grami
Sarkanais sīpols – 1 gab.
Ķiploks – 1 gab. (vesels!)
Olīveļļa – 2 ēdamkarotes
Timiāns (sausā garšviela) – 1 tējkarote
Krēmsiers (svarīgi, lai labas kvalitātes) – 200 grami
Sāls un pipari – pēc garšas
Makaronu ūdens (neizlejiet!) – 50 ml

Foto – ekrānuzņēmums

Pagatavošana:

1. Sasmalciniet šampinjonus un sīpolus, un ievietojiet tos cepamtraukā. Pievienojiet uz pusēm pārgrieztu ķiploku, timiānu un krēmsieru, visu apslakiet ar olīveļļu, pievienojiet sāli un piparus. Lieciet cepties cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā. Cepiet aptuveni 30 minūtes.

2. Uz plīts lieciet katliņā atsevišķi vārīties makaronus pēc izvēles. Makaronus vāriet pēc lietošanas instrukcijas līdz gatavībai. Pēc tam nokāsiet no makaroniem ūdeni, atstājot vien 50 ml, kurus pielejiet izceptajām sēnēm, visu kārtīgi samaisiet. Pēc tam – pievienojiet makaronus un vēlreiz visu kārtīgi samaisiet.

3. Lieciet porcijās uz šķīvjiem un baudiet.

Lai labi garšo!