“Kārtis tiks atvērtas 20. janvārī” Svetlana Dragana devusi prognozi 2024. gada sākumam — gada pirmā puse būs dinamiskākā

Svarīgākais

Viens no galvenajiem janvāra mirkļiem ir 20. janvāris. Pirms šī datuma var rasties neparedzētas situācijas, kas var radīt ilgtermiņa sekas daudziem cilvēkiem. Tas ir kritisks periods, kas var mainīt šajā dienā dzimušo dzīvi. Viss gads pēc viņu dzimšanas dienas var būt pilnīgas dzīves pārstrukturēšanas periods.

Tajā pašā laikā Svetlana uzsver:

– Kārtis tiks atvērtas 20. janvārī.

Viņa iesaka šajā dienā būt ārkārtīgi vērīgam un vērot, kā notikumi attīstīsies tālāk.

Ir ļoti svarīgi pievērst uzmanību savai pašsajūtai, jo arī ķermenis var reaģēt uz šīm izmaiņām. Tajā pašā laikā ir svarīgi būt īpaši uzmanīgiem, jo ​​apstākļi, kas saistīti ar šīm izmaiņām, var būt neparedzēti. Jābūt uzmanīgiem ar elektrību, lidošanu un tehnoloģiju izmantošanu. Šis nav īstais laiks riskēt.

Ko vēl prognozēja Svetlana Dragana?

Sākot ar 24.janvāri, sākas ne tas labvēlīgākais periods. Var rasties konflikti, juridiskas grūtības un mēģinājumi saglabāt nepiekāpību un stūrgalvību, kas situāciju tikai pasliktinās. Šobrīd iespējamas arī problēmas ar autotransportu un dzelzceļa transportu.

Lasi vēl: Veiksies visās jomās: Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kurām liela veiksme būs 2024. gadā

Visās konfliktsituācijās noteicošā loma būs savtīgumam. Tomēr ar gudru pieeju un vēlmi sadarboties visas šīs grūtības var pārvarēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment