Šīs ģimenes mīļdzīvnieki ir savvaļas zvēri – neticēsi, kas tie ir!

Džefs ar ģimeni audzina bizoņus un sauc tos par saviem mīļdzīvniekiem! Viņi par godu saviem bizoņiem ir izveidojuši rančo “Black Velvet Bison”, ko viņi paši uzskata par svētnīcu.

01-this-ranch-sanctuary-frl-760x506

Plašajā rančo teritorijā nav atļauta medīšana. Džefs stāsta, ka rančo ir pavisam mierīga dzīve, neskatoties uz to, ka tajā pastāvīgi uzturas arī meža zvēri. Viņa ģimene izturas ar vienlīdz lielu cieņu pret visiem rančo zvēriem – gan mierīgiem, gan mežonīgiem. Gadiem ritot, Džefs vairs nav tik spēka pilns kā jaunības gados, tāpēc vairs jaunus bizoņus nepērk un nevairo.

Lasi vēl: Pasaules paši dārgākie dzīvnieki: dārgāki par tavu māju, mašīnu un rokaspulksteni!

02-this-ranch-sanctuary-frl-760x506

Bizoņi paši par sevi ir mierīgi un pieradināti, no cilvēkiem tie nebaidās. Kā tev patiktu šāds mīļdzīvnieks?

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment