Gī sviesta pagatavošana ir ļoti vienkārša. Paņemiet augstas kvalitātes sviestu un izkausējiet to katlā ar dziļu dibenu virs mazas uguns. Kad sviests kūst un lēnām sāk vārīties, no tā iztvaiko liekais ūdens, un baltie burbuļi pārvēršas putās. Daļiņas (piena cukurs un olbaltumvielas) pēc 8-10 minūtēm sāks satumst un salipt.
Lasi arī: “Ja kāds man vēl pateiks, ka mediķiem vajag algas pielikumu, tad es šo apgalvojumu apgāzīšu!” – sieviete dalās ar nepatīkamu
Kad šķidrums ir kļuvis tumši zeltains, noņemiet to no uguns un izkāšat karstu caur vairākiem marles slāņiem. Ielieciet tīru sviestu ledusskapī un izmantojiet cepšanai. Olu kultenis būs nepārspējams!
Avots: takprosto.cc
Tevi noteikti interesēs
- Draugu ballītē iepazinos ar Robertu, mums viss bija lieliski, līdz mana draudzene Zane sagrieza manu dzīvi “kājām gaisā”by Laura Andersone
- Kāpēc pensionārei vajadzīga trīsistabu dzīvoklis — atklāju savu iemesluby Rinalds Bergmanis
- Pēc 50 gadiem šādas kļūdas ir nepieņemamas, pat ja izvēlaties tikai zeķubiksesby Rinalds Bergmanis