Kas notiks, ja olu cepsiet sviestā

Gī sviesta pagatavošana ir ļoti vienkārša. Paņemiet augstas kvalitātes sviestu un izkausējiet to katlā ar dziļu dibenu virs mazas uguns. Kad sviests kūst un lēnām sāk vārīties, no tā iztvaiko liekais ūdens, un baltie burbuļi pārvēršas putās. Daļiņas (piena cukurs un olbaltumvielas) pēc 8-10 minūtēm sāks satumst un salipt.

Lasi arī: “Ja kāds man vēl pateiks, ka mediķiem vajag algas pielikumu, tad es šo apgalvojumu apgāzīšu!” – sieviete dalās ar nepatīkamu

Kad šķidrums ir kļuvis tumši zeltains, noņemiet to no uguns un izkāšat karstu caur vairākiem marles slāņiem. Ielieciet tīru sviestu ledusskapī un izmantojiet cepšanai. Olu kultenis būs nepārspējams!

Avots: takprosto.cc

COMMENTS

Leave a Comment