Gī sviesta pagatavošana ir ļoti vienkārša. Paņemiet augstas kvalitātes sviestu un izkausējiet to katlā ar dziļu dibenu virs mazas uguns. Kad sviests kūst un lēnām sāk vārīties, no tā iztvaiko liekais ūdens, un baltie burbuļi pārvēršas putās. Daļiņas (piena cukurs un olbaltumvielas) pēc 8-10 minūtēm sāks satumst un salipt.
Lasi arī: “Ja kāds man vēl pateiks, ka mediķiem vajag algas pielikumu, tad es šo apgalvojumu apgāzīšu!” – sieviete dalās ar nepatīkamu
Kad šķidrums ir kļuvis tumši zeltains, noņemiet to no uguns un izkāšat karstu caur vairākiem marles slāņiem. Ielieciet tīru sviestu ledusskapī un izmantojiet cepšanai. Olu kultenis būs nepārspējams!
Tevi arī varētu interesēt
Avots: takprosto.cc
Tevi noteikti interesēs
- Valsts plāno palīdzēt iedzīvotājiem, kuri gatavojas iegādāties tuvākajā laikā šo: ”Līdz pat 150 eiro”by Sandra Vīgante
- Bez ķīmijas un lielām pūlēm: viens lēts līdzeklis padzīs no jūsu dārza visus zemesvēžusby Laura Andersone
- Kāpēc mana vecmāmiņa virtuvē zem ledusskapja lika lauru lapu – tagad tā dara visa mūsu dzimtaby Anete Vītola