“Ja kāds man vēl pateiks, ka mediķiem vajag algas pielikumu, tad es šo apgalvojumu apgāzīšu!” – sieviete dalās ar nepatīkamu

Plašas diskusijas raisījis kādas sievietes ieraksts Facebook, kur viņa dalās ar nepatīkamo pieredzi Gaiļezera slimnīcā. Viņas rakstītajam sabiedrība šobrīd pievērš īpaši lielu uzmanību notiekošo medicīnas darbinieku protestu kontekstā.

 

Uzreiz jāsaka, ka sabiedrība domas dalās par to, kā uz šo notikumu attiekties. Daļa uzskata, ka situācija ir loģiska,  jo daudzi labākie medicīnas darbinieki esot aizbraukuši strādāt uz citām zemēm, bet citi norāda, ka viņu pieredze bijusi gluži pretēja – ļoti pozitīva.

Tā Sintija par sievietes pieredzi raksta:

Izklausās nedaudz pārspīlēti. Ar Rīgas slimnīcām nekad nav gadījies nokļūt šādās situācijās visa mūža garumā, kur nu vēl vienā dienā..
Protams ārsti ir pārguruši jo trūkst darbinieku, līdz ar to tiek strādātas vairākas sutkas no slimnīcas uz citu slimnīcu.
Tieši kā stāstā minēts-20 pacientu un visiem kko vajag. Tiklīdz kādam “tek deguns” un neiedod salveti,tā viss slikti.
Domājam loģiski-ūdeni arī var pats aizstrēpuļot paņemt jo ja katram jāpienes ūdens, pie mūsu smagās situācijas, tad visticamāk uz usg jūs tiktu pēc 5h nevis 3h.
Mediķiem vajag atalgojumu x5

Ilze raksta:

Neatliekamās palīdzības slimnīcā nekad nebūs rinda kā veikalā. Palīdzības sniegšana un “rinda” uz izmeklējumiem ir atkarīga no tā, cik bīstams dzīvībai ir pacienta stāvoklis. Protams- tam, kuram sāp, neinteresē, cik smags ir citu stāvoklis. Ir viegli kritizēt un izteikt žultainus komentārus, bet iedomājieties sevi māsiņas (ārsta, sanitāra) vietā, kura(š) strādā katru otro diennakti, kuram(ai) dežūras laikā nav laika ne padzerties, ne paēst, ne, atvainojiet, pačurāt!

Lasi arī: “Līdz Ziemassvētkiem Džonijs Deps būs jau miris” – viņa draugi atklāj satraucošus faktus

Citi atkal norāda, ka ar šādu attieksmi slimnīcās ir saskārušies un viņus tas neizbrīna!

 

Kas tad īsti notika?

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ka tad tieši ar sievieti notikās 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment