“Ja kāds man vēl pateiks, ka mediķiem vajag algas pielikumu, tad es šo apgalvojumu apgāzīšu!” – sieviete dalās ar nepatīkamu

Sieviete raksta:

 

Ja, kāds man vēl pateiks,ka mediķiem vajag algas pielikumu, tad es šo apgalvojumu apgāzīšu!!!!

Un dažam labam pat nevajag tik cik, šobrīd maksā! Kauns un negods! Man sāpēja vēdērs 3 dienas ļoti ļoti smagi… es vairs nespēju izturēt šo šausmīgo vemšanu un nelabumu un sāpes utt.

Kā nomocījos pāris diennaktis un beigās izsaucu ātro palīdzību. Viss forši ātrās palīzības brigāde vienmēr man vismaz palaimējusies ir super, kas momentāli izdara visu nepieciešamo temperatūru pārbauda zāles iedod utt..nolemj vest uz slimnīcu uz tālākām pārbaudēm. Nu braucam.

Pa ceļam vēl iedod atsāpinātājus viss ok. Aizved mani uz Gaiļezera slimnīcu, kur jāpagaida vēl 5-10min kamērt tevi kāds savāks ārsts nelaipns pārgriestu seju,kas liek sēsties uz gultas pat nesasveicinās viss ok braucam ar to gultu…tālāk mani ieliek uzņemšanā kur vēl ir apmēram 20 cilvēki.

Uzmanību nepievērš neviens turpmākās 3h! Sāpēs mocies kliedz visiem viss vienalga. Aiz manis vīrietis gados.kas bļauj no sāpēm un saka, ka nevar nosēdēt, bet medmāsa rupjā tonī atbild, ja tu nesēdēsi mēs tevi pie gultas piesiesiem (grib pataisīt pat nenormālo) cilvēks atbild, jūs idioti man mugura sāp es nespēju nu.. māsiņa atbild man vienalga tiešā tekstā.

Un ārstējošais ārsts piegāja pie omītes un sāka bļauj uz viņu vnk bļāva, kādā sakarā viņa ir izsaukusi ātro palīdzību. Otrpuss man otrs vīrietis gados. Saka man visas pārbaudes uztaisīas es iziešu uzpīpēt. Māsiņa atbild jūs nekur neiesiet te nav nekāda viesnīca, uz ko vīrietis atbild tad es uzpīpēšu te pat 😀 Pretī man sieviete gadi 90.. guļ pamperos cilvēks mocās,māsiņas pat nepieiet un neapsedz.

Man telefonam 3% uzlieku lādēt pēdējiem spēkiem telefonu uz mani sāk bļaut personāls, lai es nelādējot savu telefonu. Pēcāk pienāk iedod kautkādas zāles kas mājās arī ir, iedod sistēmu nozīmē usg. Ok braucam. Esmu rindā pirmā!!

Pa to laiku kamērt esmu rindā saved vēl 10 pacientus uz usg. Un manu gultu tik pārbīda kautkāds garām ejoš mediķis un es ticiet vai nē rindā nosēdēju vēl 3h un tiku pati pēdējā! Sistēma iztecējusi palūdzu māsiņai noņemiet lūdzu man uz tualeti vajag.

Šī rupji atbild- UN? ko man tagad darīt es redzu??!! Un aiziet vnk tālāk. Blakus man esošā meitene kurai situācija tāda pati paņem sistēmu un vnk aiziet reuzltātā asinis satecēja atpakaļ sistēmā.

Pēc tam pretī bļļāāva nezvēra balsī vīrietis kuram sāp, māsiņa pasaka izbeidz te kaukt, un vnk aiziet. Atnāk ķirurgs pasaka nekavējoties uz operāciju,māsiņa atbild jūs laikam jokojat, uz ko ķirurgs atbild izskatās, ka es jokoju?

Aiz sienas man māsiņas runāsavā starpā viena otrai saka eu klausies tas jau aizvilkās un izrakstijās, jeb te vēl vazājās!? Es vnk gribēju to visu uzfilmēt un ierakstīt, bet nespēju. Man uztaisa usg kur neko neredz un izraksta uz mājām ar tādām pašām sāpēm 00.00.

Vīrs man atbrauc pakaļ, rezumē ierakstīs doties pie ģimenes ārsta čūla. Nomuļāja mani 8h un ieteica zāles kuras jau man ir. Bet stāts ne par to, par mediķu attieksmi pret pacientiem. Atcceros, kad iepriekš gulēju slimnīcā Gaiļezers pat apkopēja gāja klāt palātas biedrenei un teica atkal tu gultā ēd. 😀

Protams visi vnk iet meklē tualeti paši klīst pa gaiteņiem knapi turoties, jo uz taviem jautājumiem kur ir labierīcības negrasās atbildēt neviens. Izņemot laukā man kateti to izņēma tā, ka es pa ceļam mašīnā ar savām asinīm pietaisīju gandrīz visu. Tualetes smird pēc sūiem.

Sanitārs laižot lejā manu gultu apakšā palika manu maisiņu kurā iekša bija planšete ladētājs mantas un sula.Uzspridzināja sulas paku un reuzltātā viss planšetei ar dievu! Un visas mantas vnk pil. Bet tagad esmu mājās joprojām ārstējos, tikai stāsts ir pat to. KAPĒC CILVĒKI KLUSĒ, KAD PRET VIŅIEM IZTURĀS KĀ SUŅIEM? Un vēl pieprasa palielināt algas. Ne par visiem iet runa, bet lielāko daļu tiešām… Un tas nav vienīgais gadijums kuru es esmu pieredzējusi manā bagāžā ir tādi vēl 5!

Ā un jā. Tai nabaga vienai tantiņai es atnesu ūdeni padzerties pati mocīdamās sāpēs, bet cilvēkam slāpa, uz ko personāls vnk staigāja apkārt ar tējas un kafijas krūzēm pļāpāja pa telefonu pilnīgā pohujā un savā starpā. Viena pat atvainojās, ka uzstādija nepareizu diagnozi. Nu sorry.. nevienam nenovēlu noļkūt slimnīcā!

Bet aicinu visus runāt par šo!! Jo mēs arī esam cilvēki un viņu pārgurums, nav attaisnojums tam lai pret vismaz pensionāriem izturētos ar cieņu! Visu cieņu As slimnīcai Gaiļerzers!!! Un manā paziņu lokā arī ir cilvēki,kas saskārušies ar šādām situācijām, kad vnk gribas bļaut jau!

Cerams varoņi zin sevi!! Un ļoti skumji ka vecmāmiņām un vectētiņiem ir jācieš un jāgaida. jo es sev rindā pa priekšu, kad bija mana kārta palaidu to omīti, lai pašai grūti, bet ticu ka viņai vēl grūtāk. Un visiem tuviniekiem ieteiktu sekot līdzi tuvienieku gaitām slimnīcā! Jo stāts ir par to, ka tas kas tur notiek ir vnk pīīī un vārdos neaprakstāms.”

Lasi arī: “Līdz Ziemassvētkiem Džonijs Deps būs jau miris” – viņa draugi atklāj satraucošus faktus

Lūk ieraksta oriģināls:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2322594637844507&set=a.517625985008057&type=3&theater

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment