3. Netīrs virtuves tvaika nosūcēja pārsegs
Pavāri restorānos un kafejnīcās reizi nedēļā rūpīgi iztīra virtuves tvaiku nosūcēja pārsegu.
Bet saimnieces savā virtuvē dažreiz neatceras, ka viņām tas ir jāuztur tīrs. Bet nosūcējā uzkrājas tauki un putekļi.
4. Virtuves dēlīši
Katram produkta veidam jābūt savam dēlītim. Uz viena griežam dārzeņus, uz otru – gaļu.
Virtuves dēlīši jāmaina vismaz reizi pusgadā, jo skrāpējumos uzkrājas baktērijas un netīrumi.
Ja viesi redzēs jūsu netīros virtuves dēlīšus, viņiem būs nepatīkami ēst jūsu gatavoto ēdienu.
5. Netīras rozetes
Lasi vēl: Pameta mīļāko, kas bija stāvoklī, bet pēc pusgada saņēma vēstuli un no kauna gandrīz zemē ielīda/
Cilvēki uz šo vietu skatās reti, bet virtuvēs rozetes ātri nosmērējas, jo, gatavojot ēdienu, bieži pieskaramies tām ar netīrām rokām, kad vajag ieslēgt vai izslēgt kādu iekārtu.
Šīm 5 pazīmēm ir vērts pievērst uzmanību, ja gribat, lai jūsu virtuve izskatītos tīra un kārtīga.
Tevi noteikti interesēs
- “Vai tev grūti viņus pieskatīt? Tev taču savu nav, paauklē manus” – māsa uzkrāva savus bērnus un aizlidoja uz Turciju
- Braucu ar taksi un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spaidīt: kas tas ir
- Statistika rāda strauju algu kāpumu, taču iedzīvotāju viedoklis ir skarbs: “Latvijā ar tām var tikai izdzīvot!”
- Izveidots jauns ”Whatsapp” pakalpojums, kurš atvieglos simtiem Latvijas autovadītāju ikdienu: ”Būs vieglāk”
- Rasola vietā tagad svētku galdam gatavoju tikai šos salātus: sastāvdaļu savienojums ir patiesi izcils, un recepte – pavisam vienkārša
- Mazāk par stundu gatavošanai un minimums sastāvdaļu, bet garša pārspēj cerības: uz Jauno gadu kūkas vairs nepērku











