3. Netīrs virtuves tvaika nosūcēja pārsegs
Pavāri restorānos un kafejnīcās reizi nedēļā rūpīgi iztīra virtuves tvaiku nosūcēja pārsegu.
Bet saimnieces savā virtuvē dažreiz neatceras, ka viņām tas ir jāuztur tīrs. Bet nosūcējā uzkrājas tauki un putekļi.
4. Virtuves dēlīši
Katram produkta veidam jābūt savam dēlītim. Uz viena griežam dārzeņus, uz otru – gaļu.
Virtuves dēlīši jāmaina vismaz reizi pusgadā, jo skrāpējumos uzkrājas baktērijas un netīrumi.
Ja viesi redzēs jūsu netīros virtuves dēlīšus, viņiem būs nepatīkami ēst jūsu gatavoto ēdienu.
5. Netīras rozetes
Lasi vēl: Pameta mīļāko, kas bija stāvoklī, bet pēc pusgada saņēma vēstuli un no kauna gandrīz zemē ielīda/
Cilvēki uz šo vietu skatās reti, bet virtuvēs rozetes ātri nosmērējas, jo, gatavojot ēdienu, bieži pieskaramies tām ar netīrām rokām, kad vajag ieslēgt vai izslēgt kādu iekārtu.
Šīm 5 pazīmēm ir vērts pievērst uzmanību, ja gribat, lai jūsu virtuve izskatītos tīra un kārtīga.
Tevi noteikti interesēs
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis
- Vīra dzimšanas dienā vīramāte pasniedza viņam dāvanu, pēc kuras viņa vairs nav laipni gaidīta mūsu mājāsby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc patiesībā bieži nedrīkst apciemot aizsaulē aizgājušo radinieku atdusas vietasby Sandra Ločmele