Uz virtuves flīzēm vairs nevarēja skatīties bez asarām acīs. Draudzene ieteica pielīmēt tualetes papīru

Visizplatītākais sienu pārklājuma veids virtuvē ir keramikas flīzes. Tas ir ļoti praktisks un viegli lietojams. Tas ir viegli mazgājams un neprasa daudz apkopes. Galvenais ir izvēlēties neitrālos toņos flīzes, lai, nomainot virtuves mēbeles, tās arī nebūtu jāmaina.

Mūsdienu virtuves dizains ietver ekonomisku materiālu izmantošanu. Tāpēc daudzi dizaineri dod priekšroku flīžu veidošanai tikai virs darba zonas. Visas pārējās sienas var krāsot vai aplīmēt ar tapetēm.

Šī opcija dod iespēju jebkurā laikā mainīt virtuves dizainu, vienkārši pārkrāsojot sienas. Ja runājam par virtuves mēbelēm, tad tās būs jāizvēlas atbilstoši flīzētā laukuma platumam, lai izskatītos glīti.

Virtuves flīzes

Katra saimniece zina, ka neatkarīgi no tā, kāda ir flīze, uz tās vienmēr ir taukaini plankumi. Lai kā jūs mēģinātu, gatavošanas procesā tauku pilieni joprojām lido uz sienām. Un, ja jūs atstājat šos traipus uz ilgu laiku, tie sacietēs un tos būs ļoti grūti nomazgāt. Un, ja tīrīšanas process jau ir aizkavējies, tad flīžu mazgāšana prasīs daudz ilgāku laika.

Pastāstīsim par vienkāršu un nesarežģītu veidu kā mazgāt flīzes. Šī metode palīdzēs ātri un bez piepūles tikt galā ar taukainiem traipiem uz sienas.

Viss, kas jums jādara, ir jāsagatavo ziepju šķīdumu ar 100 ml ūdens un trim ēdamkarotēm jebkura trauku mazgāšanas līdzekļa. Labi samaisa un ielej smidzināšanas pudelē. Lasi vēl: Kādas lietas mājā nes tumšo enerģiju un izraisa skandālus

Tālāk jums vienkārši jāizsmidzina šis produkts uz flīzes. Atkarībā no piesārņojuma pakāpes jūs pats regulējat šķidruma lietošanas daudzumu. Pēc tam ņem vienkāršāko un lētāko tualetes papīru. Un piestiprina tualetes papīra strēmeles virs mitrajām flīzēm. Lai tas labāk turētos un efekts būtu lielāks, varat uzsmidzināt šķīdumu arī uz papīra priekšējo pusi. Un atstājiet to šādā veidā 15 minūtes.

Kā notīrīt flīzes no taukiem

Pēc tam jūs vienkārši noņemiet tualetes papīru no flīzēm un noslaukiet tās ar sūkli. Uz flīzēm nepaliks neviena taukaina vieta. Un pats galvenais – nav švīku un traipu no mazgāšanas. Viss tiek iztīrīts ātri un glīti, un vairs nav jāpavada visa diena, mazgājot flīzes virtuvē. Šo lēto virtuves flīžu mazgāšanas veidu jau ir novērtējušas daudzas mājsaimnieces.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment