Kašers visiem vēl skanīgus Ziemassvētkus un aicina klausīties jauno Ziemassvētku dziesmu “Būtība”

No 4.decembra Kašers klausītājus iepriecina ar pasakaini muzikālu vēstījumu, ko Ziemassvētkiem veidojis kopā ar savu radošo komandu. Ziemassvētku dziesma “Būtība” iekļauta muzikālās izrādes “Eglītes” programmā un pavisam drīz skatītāji tiks iepriecināti ar dziesmas video versiju.

Svētku laikā, decembra sākumā nāk klajā Ziemassvētku dziesma “Būtība”, kuras autors ir multimākslinieks Kašers. Atpazīstamību Latvijas šovbiznesa un mūziķu aprindās Kašers ieguva piedaloties muzikālajā realitātes šovā “O KARTES skatuve”, pēc šova darbojās gan kā pasākumu režisors un vadītājs, gan arī kā stila eksperts. Dziesmu “Būtība” producējis DJ Dween, bet teksta un mūzikas līdzautores, kā arī skanīgo balsu īpašnieces ir Katrīna Cīrule, Signe Nuķe un Sabīne Blūma-Blūmane. Drīzumā skatītājus priecēs arī dziesmas video versija.

Kašers, stāstot par dziesmas tapšanu, uzsver: “2018. gads man ir bijis ļoti nozīmīgs – gan personiskajā dzīvē, gan radošajā jomā. Daudz emociju, sajūtu, pārdomu, sarunu un arī cīņas. Bet izjustais nav licis man izbalēt, drīzāk pretēji – iet uz jauniem mērķiem un virsotnēm. Kopā ar “Kašera sapņu fabrikas” radošo komandu esam gatavi mirdzēt un sajūtas izteikt mūzikā, tāpēc šķiet, ka dziesmā “Būtība” ietverta teju visa aizvadītā gada sajūtu un krāsu gamma. Lai patiesi mīļi svētki un katram izdodas atrast savu visskaistāko eglīti!”

Dziesma “Būtība” ir muzikālās izrādes “Eglītes” tituldziesma. Muzikālā izrāde priecē bērnus lielākajās Latvijas pilsētās, iededzot svētku egles un uzburot Ziemassvētku brīnumu ikvienā sirsniņā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment