Šodien es vēlos dalīties ar jums ar ķirbju sulas recepti. Noderīga, garšīga un aromātiska. To nav grūti pagatavot, sula lieliski uzglabājas, un tai ir samtaini maiga garša.
Svarīgi ievērot precīzas sastāvdaļas un daudzumu, lai viss sanāktu lieliski. Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
PAGATAVOŠANAS METODE:
Mums būs nepieciešams ķirbis un āboli vienādās proporcijās. Atdalām sēklas un nomizojam miziņu. Tos sagriež gabaliņos.
Mums būs nepieciešami arī 2 apelsīni un 1 citrons. Izspiediet no tiem sulu un ielejiet glāzēs.
Ķirbis un oranžā krāsa lieliski papildina viens otru. Svaigi spiesta apelsīnu sula piešķir samtaino ķirbju dzērienam tropiskas notis un svaigumu. Citrons šeit spēlē konservanta lomu un līdzsvaro dzēriena saldumu.
Tagad mēs ielejam sagatavoto ķirbi un ābolus katliņā. Man ir katls 6 litriem, un es paņēmu 1 kg ķirbju un ābolu, un tie jau ir nomizoti. Piepildām ar ūdeni tā, lai visi gabaliņi būtu iegremdēti ūdenī.
Zelts, nevis sviestmaizes. Tās ir pirmās kas tiek apēstas uz svētku galda
VIDEO:
Ielej 1,5 litrus ūdens. Aizveru ar vāku un uz lēnas uguns vāru, līdz ķirbis kļūst mīksts. Parasti tas man aizņem 20 minūtes.
Galvenais gan tikai sekos!
Mana omīte atklāj, kura sastāvdaļa padara biezpiena plāceņus tik garšīgus, ka tie pazūd 2 minūtēs
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Spilveni smaržos svaigi un tīri pat bez mazgāšanas, izmantojot vienu vienkāršu metodi
- 5 kļūdas, kas džinsus padara par sievietes sliktāko izvēli: izvēloties tādas bikses, jūs izskatīsieties slikti
- Kā pareizi novembrī apsegt rozes, lai tās viegli pārziemotu un priecētu ar krāšņiem ziediem pavasarī
- Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, šajā pasaulē ieradušies ar lielāku mērķi – viņiem ir “senas un gudras” dvēseles
- Decembris būs absolūti neparasts: meteorologi ir publicējuši atjauninātu prognozi
- Saeima atbalsta jaunu likumu: no nākamā gada 1. jūlija mainīsies cenas vairākiem pārtikas produktiem (+ VIDEO)











