Pagatavošana
Bļodā ielej 250 ml kefīra, pievieno 160 gramus mannas, samaisa un ļauj uzbriest 20-30 minūtes.
Lasi arī: Augļu koki bez laputīm un skudrām: labākais slazds uz visu vasaru, kas nekaitēs kokam
Citā bļodā saputo 2 olas, pievieno glāzi cukura un sakuļ ar mikseri līdz putām.
Tad uzbriedinātajai mannai pievieno 100 gramus miltu, 1/3 tējk. sāls, 3 ēd.k. magoņu sēklas un visu labi samaisa.
Tad masai pievieno 1 tējk. sodas un šķipsniņu citronskābes. Samaisa un ielej 50 ml augu eļļas, vēlreiz samaisa.
Lej ietaukotā veidnē un cep 180 grādos 30 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmu. Gatavo kūku izņemam no veidnes un pasniedz!
[…] Kekss “Trīs glāzes”: dēļ šī kēksa ledusskapī bieži turu kefīru […]
[…] Kekss “Trīs glāzes”: dēļ šī kēksa ledusskapī bieži turu kefīru […]