Pagatavošana
Bļodā ielej 250 ml kefīra, pievieno 160 gramus mannas, samaisa un ļauj uzbriest 20-30 minūtes.
Lasi arī: Augļu koki bez laputīm un skudrām: labākais slazds uz visu vasaru, kas nekaitēs kokam
Citā bļodā saputo 2 olas, pievieno glāzi cukura un sakuļ ar mikseri līdz putām.
VIDEO: 
 
   
Tad uzbriedinātajai mannai pievieno 100 gramus miltu, 1/3 tējk. sāls, 3 ēd.k. magoņu sēklas un visu labi samaisa.
Tad masai pievieno 1 tējk. sodas un šķipsniņu citronskābes. Samaisa un ielej 50 ml augu eļļas, vēlreiz samaisa.
Tevi arī varētu interesēt
Lej ietaukotā veidnē un cep 180 grādos 30 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmu. Gatavo kūku izņemam no veidnes un pasniedz!
Tevi noteikti interesēs
- “Gmail” nāk klajā ar satraucošām ziņām – nozagtas miljoniem paroles: padoms, kā pārbaudīt, vai tava parole ir drošībā
- “Mēs tos pat pagaršot negribam”: kādus ķīniešu produktus mūsu veikalos paši ķīnieši neēd
- Ar divām virtuves sastāvdaļām padarīsi savas orhidejas skaistākas nekā jebkad agrāk
- Kāpēc patiesībā 31. oktobra vakarā noteikti jādedzina sveces: senlatviešu rituāls, kas piesaista veiksmi un sniedz aizsardzību
- 7 seni tautu ticējumi, ko nedrīkst darīt Helovīna dienā, lai neveiksmes neienāk jūsu mājās un ģimenē
- Sēņu krēmzupa “no restorāna”: recepte no mana drauga, kas ir šefpavārs

 
        








