Ķīniešu horoskops 2023. gada aprīlim

Tīģeris

Tīģera gadā dzimušajiem aprīlis būs grūts mēnesis karjeras un personisko attiecību ziņā. Ilgi gaidīto paaugstinājumu, visticamāk, saņems jūsu konkurents.

Ģimenē iespējami nelieli konflikti un strīdi. Tomēr visas šīs nepatikšanas būs īslaicīgas. Jums nevajadzētu aizdot naudu – šogad tās jums netiks atdotas.

Zaķis

Zaķa gadā dzimušajiem šomēnes būs jāsastopas ar jauniem darba izaicinājumiem. Jums būs jāpieliek daudz pūļu, pirms sapratīsit visas nianses.

Jūsu labais darbs tiks atalgots, taču jums nevajadzētu rēķināties ar prēmiju. Noteikti veltiet laiku atpūtai, pretējā gadījumā jūs riskējat iedragāt savu veselību.

Pūķis

Aprīlis būs ļoti laimīgs mēnesis tiem, kas dzimuši Pūķa gadā. Darbā viss ritēs kā pulkstenis. Papildus galvenajam ienākumu avotam jūs iegūsit iespēju nopelnīt no ieguldījumiem vai saņemt naudas dāvanu.

Ja esat kādā ilgu laiku iemīlējies, ir pienācis laiks runāt par savām jūtām. Tagad jūs esat labā formā un jūs nesastapsiet ar atteikumu.

Čūska

Čūskas gadā dzimušajiem rūpīgi jāplāno visi finanšu darījumi. Pastāv liels risks aizķerties ar krāpnieku vai saskarties ar biznesa partneru negodīgumu. Samazināt izmaksas.

Tajā pašā laikā jūsu uzņēmums būs vislabākajā līmenī, pateicoties kuriem finanšu krīzi drīz nomainīs strauja izaugsme.

Zirgs

Zirga gadā dzimušajiem aprīlis nes veiksmi mīlestībā. Jaunas attiecības kļūs stiprākas, un tie, kas jau ilgu laiku ir kopā, saņems ilgi gaidīto laulības piedāvājumu.

Esiet piesardzīgs ar personiskajām lietām: pastāv liels risks pazaudēt kaut ko, kas jums ir vērtīgs. Darbā parādiet sevi kā profesionāli un izvairieties no biroja intrigām.

Kaza

Kazas gadā dzimušajiem aprīlis dos nelielu atelpu. Tava dzīve kļūs stabilāka nekā martā, taču jāizvairās no nepārdomātiem tēriņiem.

Situācija darbā uzlabosies, taču joprojām būs daudz pienākumu. Iespējams, jums būs jāuzņemas jaunu darbinieku mentorings. Lai stiprinātu personiskās attiecības, dodieties nelielā izbraucienā vai pavadiet nedēļas nogali pie dabas.

Pērtiķis

Pērtiķa gadā dzimušajiem vajadzētu pārstāt uztraukties par savu situāciju. Jūsu ienākumi paliks stabili, ja pievērsīsieties darbam un nepieļausit nopietnas kļūdas.

Iemesls var būt romantiskas jūtas, kas jūs šomēnes pārņems. Vientuļie beidzot satiks savu mīļāko, un ģimenes piedzīvos otro medusmēnesi.

Gailis

Gaiļa gadā dzimušie labi jutīsies visa mēneša garumā. Labas fiziskās formas uzturēšana palīdzēs pareizam dzīvesveidam.

Dažiem no jūsu mīļajiem var būt veselības problēmas, viņiem būs nepieciešama jūsu palīdzība. Par laimi, darbā pret jums izturas ļoti labi un jums būs atļauts paņemt nelielu atvaļinājumu.

Suns

Aprīlis Suņa gadā dzimušajiem dos ilgi gaidīto atvaļinājumu. Pēc saspringtajiem pēdējiem mēnešiem jums ir nepieciešams atvaļinājums.

Neatsakieties no šīs iespējas, lai izvairītos no turpmākām veselības problēmām. Turklāt darbā pagaidām nav ne jaunu projektu, ne perspektīvu karjeras iespēju.

Lasīt vēl –Desmit gadu bez vīrieša! Kādas tam ir sekas

Cūka

Cūkas gadā dzimušos būs neizpratnē daži darba jautājumi. Jūsu nodarbinātība un nepieciešamība strādāt virsstundas labi ietekmēs jūsu materiālo stāvokli, bet slikti ietekmēs attiecības ģimenē.

Mēģiniet izrādīt savu mīlestību un rūpes, uzaicinot savu mīļoto uz pārsteiguma randiņu, pastaigāties pa pilsētu vai uzdāvinot nelielu dāvanu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment