Ko asinsgrupa stāsta par tavu personību?

A grupa

Visbiežāk esi intraverts. Tev piemīt noturīga pacietība, perfekcionisms un punktualitāte. Tā kā tev padodas ievērot sīkas detaļas, tu spēj veikt metodiskus uzlabojumus jebkāda veida projektiem. Tu esi arī jūtīgs un līdzcietīgs un vienmēr centies labi saprasties ar apkārtējiem.

Kaut arī tavas labās īpašības patiesi ir apbrīnojamas, dažreiz tās var kalpot kā klupšanas akmeņi. Tavs jūtīgums un perfekcionisms nereti sagādā pārāk daudz stresa. Iemācies ik pa laikam atslābināties.

B grupa

Tu esi apveltīts ar stipru gribu un orientēts uz mērķiem. Tev piemīt spēja uzņemties iniciatīvu un tikt galā ar uzdevumiem no sākuma līdz beigām. Līdzsvars ir viens no tavas dzīves stūrakmeņiem. Tu strādā ar pilnu atdevi, taču atrodi pietiekami daudz laika arī izklaidēm. Kopumā tu esi optimistisks, kustīgs un dedzīgs. Tu esi brīnišķīgs draugs.

Kā jau visiem, arī tavam raksturam ir sava sarežģītā puse. Dažreiz tu vari būt vieglprātīgs un bezatbildīgs. Tev piemīt arī tendence uz pašcentriskumu.

AB grupa

Līdzīgi kā A asinsgrupas cilvēkiem, tu pārsvarā esi intraverts un visbiežāk šķieti mierīgs un racionāls. Tomēr, atšķirībā no A tipa, tu nebaidies soļot pa dzīvi pats pēc sava ritma. Citi pat dažreiz mēdz tevi dēvēt par māksliniecisku, dvēselisku vai ķertu. Jebkurā gadījumā, tu esi diezgan populārs un tev noteikti piemīt potenciāls kļūt par zvaigzni.

Būt AB tipam dažreiz nav viegli. Tavas alkas pēc individuālās brīvības un tieksme dzīvot «ārpus kastes» nereti sagādā nepatikšanas. Centies dzīvē ieviest mazliet vairāk līdzsvara.

0 grupa

Tu esi vai nu dzimis līderis vai vienpatis – vai dažreiz abi reizē. Tu esi ambiciozs un modrs, apņēmies gūt panākumus visā, ko dari. Citi bieži vēršas pie tevis pēc palīdzības un padoma, ko tu ar prieku arī sniedz. Tu esi ekspresīvs un parasti runā to, ko domā.

Dažreiz tu vari kļūt neiejūtīgs un iedomīgs. Nereti tu sliecies citus komandēt, jo tev šķiet, ka visu zini labāk. Esi piesardzīgs un ļauj arī citiem izpausties.

Avots: 

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment