Ko darīt, ja bumbiere nenes augļus: pat vecs koks katru gadu dos bagātīgu ražu

Ir vairāki galvenie iemesli, kādēļ bumbiere vairākus gadus var nedot augļus, tomēr šī problēma ir pietiekami viegli atrisināma.

Eksperti saskaitīja aptuveni piecus tūkstošus dažādu bumbieru šķirņu. Daži koki dzīvo divus simtus gadu, kas ir diezgan ilgs laiks. Bumbieri nemaz nav prasīgi kopšanā un neprasa īpašus augšanas apstākļus, taču dažkārt tie var nenest augļus vairākus gadus pēc kārtas.

Šajā gadījumā ir jānosaka šādas problēmas cēlonis. Tad to var viegli novērst. Mēs jums pastāstīsim, kāpēc bumbieres ilgstoši nenes augļus un kā panākt, lai tās dod bagātīgu ražu.

Kāpēc bumbiere nenes augļus

Lai bumbiere labi ziedētu un dotu ražu, tai nepieciešams labs apgaismojums. Tas nozīmē, ka jūs nevarat stādīt koku ēnā, nodrošiniet tam maksimāli daudz dienas gaismas.

Svarīga nozīme ir arī labai irdenai augsnei, ja tās nav, tas var negatīvi ietekmēt koka ražu.

Lasi vēl: Aktuālās tendences azartspēļu pasaulē

Vēl viens iemesls, kas var negatīvi ietekmēt bumbieru augļu veidošanos, ir zema temperatūra un salnas. Ja koks ir uzziedējis, bet naktī bijušas salnas, ziedi nokalst un augļi laikus nenostiprināsies.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Tas īpaši attiecas uz siltumu mīlošām šķirnēm. Tāpēc, izvēloties bumbierus, ņemiet vērā reģiona, kurā dzīvojat, laikapstākļus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment