6 padomi, kā pareizi kopt ādas izstrādājumus, lai tie ilgāk saglabātu labu izskatu

Ādas izstrādājumi prasa pienācīgu un rūpīgu kopšanu, jo šie materiāli ir ļoti neaizsargāti.

Ādas izstrādājumi, piemēram, apavi, somas, jakas, maki un citi aksesuāri, var kalpot gadiem ilgi, ja tos pareizi kopj. Tāpēc stiliste Anna Tana ir sniegusi dažus padomus, kas palīdzēs jums pagarināt ādas izstrādājumu mūžu.

Padoms Nr. 1

Pēc stilistes domām, vispirms jāpievērš uzmanība to ādas izstrādājumu kopšanai, kas jau kādu laiku ir jūsu garderobē, bet jūs tos nēsājat.

“Lai ādas izstrādājumi, piemēram, zābaki un somas, nedeformētos, kad tos nelietojat, aizpildiet tos ar mīkstu materiālu, piemēram, papīru vai audumu,” saka Anna Tana.

Padoms Nr. 2

Anna Tana norāda, ka ir ļoti svarīgi izvēlēties piemērotu vietu ādas izstrādājumu uzglabāšanai. Tāpēc nekad nevajadzētu uzglabāt ādas izstrādājumus siltuma avotu tuvumā: radiatora, kamīna vai elektriskā sildītāja tuvumā. Tas var sabojāt ādu un radīt uz tās plaisas.

Padoms Nr. 3

Pēc stilistes domām, ir ļoti svarīgi nepārkraut somu, lai āda nezaudētu savu formu.

Padoms Nr. 4

Ja ādas bikses vai svārkus pakarat uz statīva, pārliecinieties, ka tie nav pārlieku izstiepti. Pēc stilista teiktā, tas var radīt izstrādājuma bojājumus.

Lasi vēl: 4 kvalitatīvas veļas mazgāšanas noslēpumi, par kuriem, iespējams, nezinājāt

Padoms Nr. 5

Ādas virsdrēbes jāglabā futrālī, lai ādas jakas nezaudētu savu izskatu un kvalitāti.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Padoms Nr. 6

Netīri ādas izstrādājumi jātīra ar mīkstu, sausu drānu vai mikrošķiedras drānu un speciālu ādas tīrīšanas līdzekli. Neizmantojiet ūdeni ar mazgāšanas līdzekļiem vai asām ķīmiskām vielām, tas var būt kaitīgs.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment