Ko domā sievietes, ieraugot tevi kailu?

1)Viņa pēta tavas rokas, un it īpaši nagus. Tas, iespējams, notiek vēl pirms izģērbšanās, bet tā ir taisnība. Tavas rokas būs uz viņas, tāpēc ir loģiski, ka viņa skatās, vai tās ir tīras.

2) Viņa skatās arī uz kāju nagiem.  Pēdas nenākas redzēt tik bieži, ja nav vasara, taču zem segas nav patīkami sajust raupjas pēdas.

3) Viņa pamana arī to, vai esi atbrīvojies no ķermeņa apmatojuma. Vai tu no nodzen, noskuj vai ļauj visam aizaugt? Vairums sieviešu mūsdienās cer ieraudzīt, ka tur lejā nav apmatojuma. Tas atvieglo piekļuvi un var palielināt jutīgumu.

4) Viņa pamana tavu apakšveļu. Arī viņa sava vīrieša mugurā vēlas redzēt konkrēta veida apakšveļu, gluži tāpat, kā tu to vēlies redzēt uz viņas auguma.

5) Viņa cer, ka tu labi smaržo. Smaržai un seksam ir ļoti tuvas attiecības, tāpēc ļauj viņai izvēlēties tavas smaržas, lai tu viņai liktos seksīgāks.

6) Viņa domā par savu izskatu. Kad tiek novilktas drēbes, viņa vēro tavu reakciju, kad ieraugi viņu kailu.

7)Viņa vēlas, kaut gaisma nebūtu tik spilgta. Lai palīdzētu jums abiem justies ērti, pamēģini sveču gaismu, gaismas intensitātes regulatoru vai arī veco labo triku ar šalles uzlikšanu uz lampas.

8) Viņa vēro, vai tev ir erekcija. Viņa vēlas zināt, vai tevi uzbudina.

9) Viņa novērtē tavu izmēru. Vai izmēram ir nozīme? Pētījumi pierāda, ka jā, bet sievietes norāda arī citus faktorus, piemēram, auguma garumu un formu, kā arī dzimumlocekļa izmēru bez erekcijas.

10) Viņa pievērš uzmanību sīkumiem. Sievietes vairāk piesaista seja nevis ķermenis, un viņas parasti iemīlas pašā vīrietī, nevis viņa augumā.

11) Viņa prāto, vai tu runāsi par seksu. Gultā vissvarīgākā ķermeņa daļa ir mute. Viņa prāto, vai tu vēlies kaut ko noskaidrot par viņas fantāzijām vai to, kas viņai patīk un kā viņa jūtas.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment