Ko jūsu suņa miega poza var pastāstīt par viņa personību, veselību un raksturu

Supermens

Šī ir vēl viena jautra miega poza, kas liks jums aizdomāties un radīs siltu smaidu jūsu sejā. Šajā pozā jūsu suns guļ uz vēdera ar priekšā izstieptām ekstremitātēm. Redzot savu suni šajā pozā, prātā nāk Supermena tēls. Diezgan forši, vai ne?

Tomēr šī poza nav nepamatota, jo sunim ir diezgan viegli nostāties uz kājām. Tāpēc jūs varat pamanīt savu suni šajā pozā tikai tad, kad tas snauž. Naktī jūs nevarēsiet redzēt to guļam šādā stāvoklī.

Turklāt šī poza ir rādītājs, ka jūsu suns ir noskaņots rotaļām, un tā palīdzēs jums labi pavadīt laiku, ja vēlēsieties izklaidēties. Jūs taču negribētu liegt savam sunim izklaidi šādās reizēs, vai ne?

Lasi vēl: Pielipuši tauki uz virtuves virsmām izkusīs jūsu acu priekšā: atjautīgs triks ar tualetes papīru

Guļ uz sāniem

Ja jūsu suns ieņem šādu miega stāvokli, tā ir zīme, ka viņam nav trauksmes. Viņš ir atslābis un ērti jūtas vidē, kurā atrodas, un viņam nav nekādu nedrošības sajūtu par to.

Suņi, kas guļ uz sāniem, ir mīlīgi un tiem ir cieša saikne ar saviem saimniekiem.

Lauvas poza

Šajā pozā suņa muskuļi ir sasprindzināti un savilkti, kas faktiski neļauj viņam iemigt dziļā miegā. Tāpēc šo miega pozu suns ieņem, lai mazinātu stresu un justos ērti.

Šajā pozā suņi nogulstas, kad viņiem ir daudz enerģijas un viņiem negribas gulēt. Viņi dod priekšroku palikt atpūtas pozā, no kuras var viegli piecelties un spēlēties.

Guļ uz drēbēm

Ja jūsu suns guļ uz jūsu drēbēm, tas nozīmē, ka viņš jūs mīl. Jūsu drēbes smaržo pēc jūsu smaržas, un suņi vienmēr vēlas justies jūsu tuvumā.

Riņķošana un rakšana

Suņi mēdz riņķot ap vietu, kur guļ, un pat nedaudz rakt, pirms galu galā aizmieg. Jau no seniem laikiem ir zināms, ka suņi, lai nodrošinātu maksimālu komfortu, uzkasīja zāli. Tie var arī rakt, lai uzturētu siltumu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment