Ko nozīmē, ja zīlīte klauvē pie loga vai ielido mājā

Zīmes

Ja pa jūsu mājas logu ir ielidojusi zīlīte un no rītiem tā mēdz skaļi trokšņot, ir vērts pārbaudīt, vai ceļā nav ģimenes papildinājums.

Ja ielidojušais putns izskatās slims vai nemierīgs, nav gaidāmas labas ziņas. Slikti ir tad, ja zīlīte ar bailēm triecas pret stiklu. Tas var vēstīt par materiāliem zaudējumiem un nepatikšanām.

Nav labi arī tad, ja uz palodzes vai pie mājas atrod jau mūžībā aizgājuši zīlīti. Tās mirstīgās atliekas ir jāietin lupatiņā vai salvetē, neskarot putnu ar kailām rokām, un jāaprok zemē prom no pagalma.

Diedzēt un sagriezt: 2 lieliski triki nevainojamas kartupeļu ražas iegūšanai

Lasi vēl: Kā savaldzināt vīrieti un panākt, ka viņš ir kā traks pēc tevis: 9 iedarbīgi padomi dāmām

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Lasi arī: Svarīgs paziņojums arī Latvijas iedzīvotājiem; aizliegts skaidras naudas maksājumus, kuru vērtība pārsniedz noteiktu summu

Mūsu senči putnus saistīja ar cilvēka dvēseli. Viņi uzskatīja, ka spalvainie putni spēj vēstīt par kāda tuva cilvēka aiziešanu viņsaulē, tāpēc bija piesardzīgi attiecībā pret zīlīti, kas atradās pie viņu mājas.

Bet, lai jūsu ģimenē nenotiktu nekas slikts, metiet putnam pakaļ kaut ko ēdamu un sakiet: “Viņa neielidoja, lai sagādātu nepatikšanas, viņa ielidoja, lai paēstu!”. Pēc tam jums nav jāuztraucas par sekām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment