Ko nozīmē, ja zīlīte klauvē pie loga vai ielido mājā

Šķiet, ka nav nekas pārsteidzošs tajā, ka zīlīte klauvē pie loga. Bet mūsu senčiem ar šādu putna rīcību ir saistāmi daudzi tautas ticējumi un māņticības.

Ko nozīmē, ja zīlīte klauvē pie loga

Mazais putniņš ar dzeltenu vēderu jau izsenis tiek uzskatīts par labu pārmaiņu vēstnesi. Cilvēki tic, ka tas uz saviem spārniem nes labklājību un laimi. Ir sens tautas pareģojums: zīlīte ielidoja logā – gaidi priecīgas ziņas. Ja spalvainais putns ir rotaļīgā noskaņojumā un uzvedas mierīgi, tas nozīmē, ka ziņas būs patīkamas un nesīs prieku.

 

Marts dāvās lielu mīlestību tikai šīm zodiaka zīmēm. Laime pārklās no galvas līdz kājām

Zīlīte, kas ielido mājā, vēsta par jauniem pirkumiem vai dāvanām, veiksmīgiem darījumiem un sekmīgu biznesa pabeigšanu, kas tiks uzsākts tuvākajā laikā. Un, ja tā apsēdusies tev uz rokas vai pleca, tev vajadzētu ātri izteikt vēlēšanos, un tā noteikti piepildīsies.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Lasi arī: Svarīgs paziņojums arī Latvijas iedzīvotājiem; aizliegts skaidras naudas maksājumus, kuru vērtība pārsniedz noteiktu summu

Lasi arī: TV3 beidz sadarbību ar Jāni Šipkēvicu; izskanējis arī iespējamais iemesls

Ja zīlīte lēkā uz palodzes un jautri klauvē pie stikla, tad tuvākajā laikā jums vajadzētu gaidīt ciemiņus. Un, ja putns tur sēdēs nevis viens, bet ar kompāniju, māja būs pilna ar viesiem.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment