TV3 beidz sadarbību ar Jāni Šipkēvicu; izskanējis arī iespējamais iemesls

TV3 pārtrauc sadarbību ar Jāni Šipkēvicu. Noskaidrots ir arī atlaišanas iemesls, kā arī pats Šipkēvičs ir sniedzis komentārus par notikušo un iespējamo iemeslu.

 

Jānis Šipkēvics, dzimis 1959. gada 2. janvārī, ir Latvijas žurnālists. Viņš agrāk strādāja kā cienījams žurnālists populārajā televīzijas programmā “Labvakar”.

 

Vēlāk viņš ieņēma vadītāja amatu dažādos “Radio SWH” raidījumos, beidzot kļūstot par radiostacijas valdes priekšsēdētāju. Savukārt no 2004. līdz 2007. gadam viņš bija veiksmīgs arī kā vokālās grupas “Cosmos” vadītājs.

 

Par piedalīšanos 1991. gada barikādēs viņam tika pasniegta piemiņas zīme, bet 2001. gadā viņam tika piešķirts Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieka gods.

 

Šī gada janvārī Jānis Šipkēvics svinēs 65 gadus, un viņš pašreizējā sabiedrības kontekstā uzskata, ka šis vecums nav nekāds lielais vecums un dzīve joprojām ir pilna iespēju.

 

Dažas dienas atpakaļ tika paziņots, ka TV3 kanāls beidz sadarbību ar Jāni, un viņu vairs neredzēsim raidījumā “Balss maskā”. Atgādināšu, ka “Balss maska” ir emocionāla un aizraujoša sacensība, kur piedalās trīspadsmit sabiedrībā zināmas personas un slavenības, kuras izpilda savas dziesmas maskās, glabājot savu identitāti noslēpumā. Šova detektīvu komanda novērtē dalībnieku sniegumu un cenšas atklāt, kas slēpjas zem katras maskas.

 

Lūk, kas zināms!

Lasi arī: Raimonds Pauls beidzot neklusē un atklāj vienu lietu pēc sievas mūžībā došanās: “Mutē bija pamatīgs kamols!”

Līdz šim “Balss maskas” televīzijas šova detektīvu komanda bija nemainīga. Tomēr nesen publicētajā rakstā atklāts, ka Radio SWH vadītājs Jānis Šipkēvics vairs nepiedalīsies kā viens no šova ekspertiem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Pats Jānis arī atklāj iemeslu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment