TV3 beidz sadarbību ar Jāni Šipkēvicu; izskanējis arī iespējamais iemesls

 

Šipkēvics, runājot par Latvijas televīzijas lēmumu pārtraukt sadarbību ar viņu, izvairīgi pauž savas domas, nekonkrēti pastāstot par situāciju. Tomēr viņš atklāj nelielas detaļas, kas varētu sniegt skaidrību par notiekošo.

“Man piezvanīja producents Guntars Gulbiņš un teica, ka esot divas ziņas – viena laba un otra ne. Labā – “Balss maskā” ekrānos būs, sliktā – TV3 vēlas pārmaiņas un sākšot ar mani.”

 

Šipkēvics jaunumus uztver saprotoši, bez pārmetumiem. Viņš pauž: “Jāsniedz iespējas arī jaunajiem, citādi ekrānos vienmēr redzēsim tos pašus cilvēkus. Cik ilgi tā var turpināties?”

Atgādināsim, ka TV3 ir Latvijā darbojošā komerciālā televīzijas kanāla nosaukums, kas ir daļa no uzņēmumu grupas “All Media Latvia”. Šis kanāls piedāvā plašu televīzijas raidījumu klāstu, ietverot gan saviem ražojumus, gan arī iegādātus raidījumus no citiem mediju uzņēmumiem.

Tomēr vajag vēl! Fantastiski jaunumi leģendārā latviešu komponista Raimonda Paula dzīvē


Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Lasi arī: Raimonds Pauls beidzot neklusē un atklāj vienu lietu pēc sievas mūžībā došanās: “Mutē bija pamatīgs kamols!”

TV3 raidījumu klāstā ietilpst dažādas programmas, tostarp ziņu pārraides, aktualitāšu raidījumi, izklaides šovi, seriāli, filmas, sporta pārraides un citas izklaides iespējas. Kanāla mērķauditorija ir plaša, ietverot dažādas vecuma grupas un intereses.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment