Raimonda Paula mazmeita izpaudusi jaunumus par savām attiecībām; “Tie diemžēl nav visai labi…”

Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena Foto: facebook.com/monikaivonne28

Informācija no imdb.com:

 

Monika Ivonne ir dzimusi dāņu galvaspilsētā Kopenhāgenā, bet viņas māte ir latviete, bet tēvs – poļu izcelsmes un strādājis aviokompānijā.

Tāpēc Monika savu bērnību pavadīja, pārvietojoties no vienas valsts uz otru. Viņas dzīves ceļojums ietvēra pārcelšanos no Lietuvas uz Kr***iju , pēc tam uz Latviju un Franciju. Savas bakalaura studijas Monika pabeidza Amerikas Universitātē, Romā, Itālijā.

Pabeidzot studijas, Monika pārcēlās uz Losandželosu, lai apmeklētu UCLA Kinostudiju skolu un turpinātu savu aizraušanos ar filmu reziju.

 

 

Monika Ivonne, kas ir Maestro Raimonda Paula mazmeita un kinoproducente, nesen atgriezusies Latvijā, dalījās par savām attiecībām intervijā žurnālam “Ieva”.

 

Monika intervijā atklāj, ka uz Latviju ir atgriezusies viena. “Jā, jo arī iepriekšējās attiecības ir beigušās. Tā notiek. Ne viss vienmēr ir tā, kā gribētos. Turklāt ļoti biju pieķērusies domai, ka braukšu uz mājām, ka man te gribas audzināt savus bērnus, kad man tādi būs,” viņa stāsta.

 

Kā zināms, 2020. gadā Monika paziņoja par saderināšanos ar scenāristu Maiklu Alojanu, bet 2022. gadā tika paziņots, ka kāzas ir atceltas. Vēlāk Monika sociālajos tīklos dalījās par mīļām attiecībām ar Londonā dzīvojošo mākslinieku Džeremiju Allenu.

Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena Foto: facebook.com/monikaivonne28

 

Vaicāta par attiecībām ar Jūlija Krūmiņa mazdēlu, ar kuru kopā nesen apmeklēja teātra pirmizrādi, viņa atbildēja:

“Palīdzēju Jūlijam Krūmiņam sarīkot viņa slaveno 80 gadu dzimšanas dienas balli, biju viena no koordinatorēm. Tad arī iepazinos ar visu viņa ģimeni.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Lai gan zināju viņus no bērnības, vairs neatcerējos. Bet Jūlija mazdēlam, arī Jūlijam, ir loti forša draudzene. Vienkārši viņas tajā vakarā nebija – viņa nerunā latviski, līdz ar to skatīties izrādi latviešu valodā viņai nebija nekādas jēgas. Bet juniors – kā es saucu Jūlija Krūmiņa mazdēlu – atnāca, un man bija viegli ar viņu runāt angļu valodā.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment