Ko par Tevi stāsta Tavs rokasspiediens?

Tas ir ierasts mūsu kultūrā, ka vīrieši sasveicinās cits ar citu paspiežot roku. Arī dāmas mūsdienās to dara, bet biežāk sasveicinoties ar vīriešiem, nevis savā starpā. Tā ir pirmā iespaida sastāvdaļa, tas kā tu satver riku un saspied to.

Vājš rokasspiediens

Šāds rokasspiediens burtiski kliedz par to, ka tu esi vārīgs savā iekšienē, neesi pārliecināts par sevi un ļoti iespējams, tev nav “mugurkaula”. Tas liek cilvēkam domāt, ka tev ir visai vājš raksturs. Bieži vien, tieši darba devēji vērtē kandidātus pēc rokasspiediena un pēc tā viņi nolemj savu jautājumu taktiku un kādu situāciju viņi attīstīs. Un, protams, reti kurš vēlētos vāju darbinieku.

Kaulu lauzošais satvēriens

Tas ir pārāk spēcīgi veikts rokasspiediens. Un tas tiek vērtēs tik pat strikti kā vājais rokasspiediens. Ja kāds saspiež roku pārāk spēcīgi vai krata to pārāk ilgi, tad viņš mēģina kaut ko kompensēt vai mākslīgā veidā gūt “virsroku” pār tevi. Cilvēks kaut ko ļoti vēlas panākt, bet tas ir zināms tikai viņam. Ar vājo rokas spiedienu drīzāk nebūs “zemūdens akmeņu”.

Rokasspiediens ar dāmu

Stingrā rokasspiedienā slēpjas pārliecība, drošības sajūta un uzticība. Sieviete to ievēros tieši tad, kad tu viņai paspiedīsi roku. Tev ir jāatrod balanss starp pārāk saspiestu sievietes roku un pārāk vāji satvertu, kad šķiet, ka tava rokas guļ viņējā. Sieviete uzreiz zaudēs interesi tādā vīrietī, kurš nevar noturēt savu roku.

Treniņš

Trenē savu rokasspiedienu katru reizi, kad tev ir iespēja. Katrā reizē, kad paspied roku, seko līdzi kā tu to dari un kādu iespaidu tas atstāj uz otru cilvēku. Trenē rokasspiedienu vīriešiem un rokasspiedienu sievietēm. Kad tu to būsi apguvis, tev vairs par to nebūs jāsatraucas un tas notiks dabiski.

Avots: askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment