Ko patiesībā sievietes domā par vīriešu apgraizīšanu

Bieži vien sievietēm pat nav ne jausmas, ka viņas ir mīlējušās ar apgraizītu vīrieti. Pēc pētījuma rezultātiem noskaidrojās, ka daudzas sievietēm nav bijis sakara ar apgraizītu puisi, bet daudzas atzina, ka vēlētos ar tādu puisi pārgulēt. 

Daudzi vīrieši ir apgraizīti tikai dēļ higiēnas, bet īstenībā sievietēm ir pilnīgi vienalga vai vīrieši ir apgraizīti vai nav. Svarīgāks ir tas vai tev ir augstākā izglītība, liela vanna un mamma, kas nekašķējas. 

Plusi apgraizīšanai

Mazāka jūtība galviņai, kā arī seksa ilgums ir garāks, iespējams, ārējais locekļa izskats var atstāt iespaidu uz draudzeni. 

Samazināts risks saslimt ar onkoloģiskām slimībām, samazinās sekretorie izdalījumi, kas uzkrājas parasti zem priekšādiņas locekļiem, kas šķiet uzskatīti par koncerogēniem, līdz ar to palielinās risks saslimt ar vēzi. Kaut arī principā var neizraisīt vēzi.

Mīnusi apgraizīšanai

Pasliktinās higiēna, baktērijas var ātrāk piekļūt tavai galviņai, no kurām varēsi tikt vaļā ar tavu un ziepju palīdzību.

Sāpju šoks, bet ja tev piemēram ir tikai mēnesis, tu neko nepamanīsi. Bet jo vecāks būsi, jo sāpīgāka apgraizīšana būs.

Avots: www.maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    ej tu nost!

  • <cite class="fn">Anita</cite>

    Interesanti,vai visi muslimu bēgli arī ir apgraizīti?Viñu ticībā,tā vajadzētu būt.
    Vazāsies pie ārstiem rādīdami savu melno bezādu daiktu…..ja kas….

  • <cite class="fn">zirnis</cite>

    ja čalis ir cūka tad arī apgraizīts viņš tāds būs un gaili nemazgās. mazgātam gailim nekas netraucē. nevis mazāka jūtība, bet gandrīz nekādas jūtības vairāk nav. tas zināms ir sen.

  • <cite class="fn">es</cite>

    Apgraizīšana ir ebrejiem.
    Nu nevarētu būt, ka nekāda jūtība, tad jau viņiem seksu vispār vairs nevajadzētu. 🙂

Leave a Comment