Ko vajadzētu izmest no mājas, lai atbrīvotos no nabadzības un grūtībām

Reizēm, lai atbrīvotos no nedienām, ir vērts vienkārši sakārtot māju – pārcilāt lietas un izmest visu nevajadzīgo. Tieši tā darīja mūsu senči, lai piesaistītu savai mājai laimi un labklājību.

Mēs jums pastāstīsim, kas jums jāizmet, lai atbrīvotos no nepatikšanām un naudas problēmām.

Saplēsts vai sabojāts spogulis. Senos laikos spogulis bija greznuma priekšmets. Tika uzskatīts, ka tas nes pozitīvu enerģiju un piesaista mājoklī naudu. Taču, ja spogulim bija kāds defekts, to nekavējoties iznesa ārā, jo tas bagātības enerģiju pārvērta nabadzības enerģijā. Tāpēc no šāda spoguļa labāk atbrīvoties, lai neradītu finansiālas problēmas. Tāpat nevajadzētu piekārt spoguli pretī durvīm, lai nauda neizplūstu no mājas.

Veca nolietota slota. Agrāk slotām piešķīra īpašu maģisku nozīmi, to uzskatīja par galveno saimnieces darbarīku. Tieši slota ienes kārtību, attīra māju no nabadzības un ļaunajiem gariem. Un, ja tu savā mājā turēsi beigtu slotu, mājas gariņš var apvainoties un sākt tev bojāt dzīvi. Jo īpaši viņš var radīt finansiālas grūtības.

Bojāti un saplēsti trauki. Šādiem priekšmetiem piemīt negatīva enerģija, tāpēc tie piesaistīs jūsu mājoklim naudas trūkumu un visādas nelaimes. Jums nekavējoties jāatbrīvojas no šādiem traukiem, lai pasargātu sevi no finansiālām problēmām.

Tukšas pudeles. Dažiem cilvēkiem ir ieradums glabāt stikla traukus mājsaimniecības vajadzībām, taču jums to nevajadzētu darīt. Jo tukšie trauki var izraisīt finanšu līdzekļu aizplūšanu, tāpēc labāk tos izmest vai ar kaut ko piepildīt.

Lasi vēl: Kā ātri un viegli notīrīt taukainus traukus

Saplēsti pulksteņi. Ja jūsu iecienītākais pulkstenis vairs nedarbojas, tas ir jālabo vai jāizmet. Tā kā šāds priekšmets var provocēt stagnāciju uzņēmējdarbībā un finanšu trūkumu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Veci apavi. Ja jūsu garderobē ir veci nolietoti apavi, kuriem ir redzami defekti, no tiem nekavējoties jāatbrīvojas. Bojāti apavi var uzkrāt negatīvu enerģiju, kas var bloķēt jūsu naudas plūsmu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment