Šī viena “seksa kustība” ĻOTI cels viņas seksuālo baudījumu, bet vairums vīriešu to aizmirst

couple-having-sex

Šī vienkāršā kustība ir kaut kas, ko vairāk nekā puse vīriešu izvairās darīt – taču tas viņiem pašiem nāk tikai par sliktu.

Nesen veiktā aptaujā par seksu atklājies kaut kas specifisks un pārsteidzošs par to, kā no seksa baudījumu gūst sievietes.

Bet vispirms atbildi uz šo jautājumu: ja tev ir partneris, ar kuru nododies seksuālām attiecībām, un tu uzzinātu, kā celt viņas vai viņa seksuālo baudu par 30%, tu taču to darītu, vai ne? Vai vismaz vēlētos uzzināt, kas īsti ir šī lieta, kas var tik ļoti izmainīt to, cik daudz tava partnere izbaudīs intimitāti ar tevi?

Lasi vēl: Lūk, cik daudz reižu tu vidēji nodarbosies ar seksu dzīves laikā: šis skaitlis tevi apstulbinās

Jo ir acīmredzot pastāv viena kustība, kas ir ārkārtīgi svarīga sievietēm seksa laikā, taču 53% vīriešu par to aizmirst – tā padarīdami jūtami nelaimīgākas savas partneres un galu galā arī paši sevi.

Neuztraucies – šī kustība nav nekas tāds, kas aizņemtu daudz laika vai prasītu daudz pūļu. Tā nav nekāda sarežģīta akrobātiska pozīcija, ko var atrast Kamasutras grāmatās.

Lai uzzinātu, kas tā ir un kāpēc ir tik svarīga, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://bit.ly/2el28jc</cite>

    Ņemot vērā badīgo politiķu un viņu pakalpiņu ierēdņu aktivitātes, gatavojoties nākošajai sezonai (2017.gadam), man šķiet saprātīgi ieviest bankas kontu ar tam piesaistītu maksājumu karti ienākumu saņemšanai ārpus Latvijas VID sniedzamības robežām. Piereģistrējies caur šo saiti un mēs abi no Payoneer saņemsim kontā pa 25$, kad tev ieskaitīs pirmos 100$.
    par un pret:
    + konts ārzemēs, kur netiek klāt VID un Latvijas bankas ar saviem jautājumiem par politiski nozīmīgām personām, un pat ne tiesu izpildītāji;
    + kontam, kad ievajagas, var pasūtīt MasterCard (tev atsūtīs uz mājām vai citu adresi, kuru norādīsi), ar kuru varēsi norēķināties visā pasaulē, kur pieņem šīs kartes – internetveikali, viesnīcu rezervācijas, autonomu reģistrācijas utml, ieskaitot skaidras naudas izņemšanu;
    + 25$ ieskaitījums kontā (un manā arī) pēc tam, kad būsi saņēmis savus pirmos 100$ pie viņiem;
    protams, ir arī mīnusi:
    – apkalpošana visādi (angļu, vācu, krievu utt), bet nav latviešu valodā;
    – lai arī konts ir bez maksas (atvērt, uzturēt, saņemt naudu, izskaitīt prom), par karti , kad tādu pasūtīsiet (es vēl nepasūtīju), ir kartes gada maksa 29,99$ apmērā.
    Būvē savu drošības saliņu jau tagad, negaidot, kad pie pamales redzamie negaisa mākoņi savilksies virs galvas!
    Reģistrējies tagad šeit caur mani saiti, kamēr šis piedāvājums vēl spēkā, tad abi dabūsim pa 25$ kā labu iesākumu.

Leave a Comment