Šī viena “seksa kustība” ĻOTI cels viņas seksuālo baudījumu, bet vairums vīriešu to aizmirst

Tas ir tieši tik vienkārši: apskāvieni pēc seksa par 30% ceļ sievietes seksuālo baudu.  Saskaņā ar nesenu pētījumu, apskāvieni un glāsti pēc seksa sievietēm ir tikpat nozīmīgi, cik priekšspēle. Bet vairāk nekā puse vīriešu izvairās pēc akta savu dāmu apmīļot, bet tā vietā pagriežas uz otriem sāniem un dodas gulēt vai arī pieceļas un cenšas pēc iespējas ātrāk doties prom.

woman-in-bed-bored

Lasi vēl: Lūk, cik daudz reižu tu vidēji nodarbosies ar seksu dzīves laikā: šis skaitlis tevi apstulbinās

Pētījuma autors dr. Robins Milhauzens šo nosaucis par vieglāko veidu, kā uzlabot attiecības. “Tā ir ļoti svarīga iespēja izveidot ciešāku saikni starp partneriem, ko daudzi palaiž garām.”

Taču arī vīrieši nav imūni pret apskāvieniem. Veiktajā pētījumā atklājās, ka viņiem tie pēc seksa liek justies labāk. Tādējādi palielinās iespēja, ka viņiem gribēsies šo pieredzi atkārtot ar šo pašu sievieti.

Avots: mirror.co.uk 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://bit.ly/2el28jc</cite>

    Ņemot vērā badīgo politiķu un viņu pakalpiņu ierēdņu aktivitātes, gatavojoties nākošajai sezonai (2017.gadam), man šķiet saprātīgi ieviest bankas kontu ar tam piesaistītu maksājumu karti ienākumu saņemšanai ārpus Latvijas VID sniedzamības robežām. Piereģistrējies caur šo saiti un mēs abi no Payoneer saņemsim kontā pa 25$, kad tev ieskaitīs pirmos 100$.
    par un pret:
    + konts ārzemēs, kur netiek klāt VID un Latvijas bankas ar saviem jautājumiem par politiski nozīmīgām personām, un pat ne tiesu izpildītāji;
    + kontam, kad ievajagas, var pasūtīt MasterCard (tev atsūtīs uz mājām vai citu adresi, kuru norādīsi), ar kuru varēsi norēķināties visā pasaulē, kur pieņem šīs kartes – internetveikali, viesnīcu rezervācijas, autonomu reģistrācijas utml, ieskaitot skaidras naudas izņemšanu;
    + 25$ ieskaitījums kontā (un manā arī) pēc tam, kad būsi saņēmis savus pirmos 100$ pie viņiem;
    protams, ir arī mīnusi:
    – apkalpošana visādi (angļu, vācu, krievu utt), bet nav latviešu valodā;
    – lai arī konts ir bez maksas (atvērt, uzturēt, saņemt naudu, izskaitīt prom), par karti , kad tādu pasūtīsiet (es vēl nepasūtīju), ir kartes gada maksa 29,99$ apmērā.
    Būvē savu drošības saliņu jau tagad, negaidot, kad pie pamales redzamie negaisa mākoņi savilksies virs galvas!
    Reģistrējies tagad šeit caur mani saiti, kamēr šis piedāvājums vēl spēkā, tad abi dabūsim pa 25$ kā labu iesākumu.

Leave a Comment