Ko zvaigznes mums sola oktobrī – Tamāras Globas prognoze visām zvaigznāju zīmēm

 

Skorpions

Skorpioniem oktobris ir periods, kad jāpievērš uzmanība notikumiem, kas notiek apkārt. Mēneša pirmajā dekādē iespējamas zādzības un zaudējumi, tāpēc esiet modri. Neuzticieties visiem: aiz muguras var rasties tenkas un intrigas. Bet nepiešķiriet tam nozīmi un pats nepiedalieties konfliktos. Šobrīd daudzus cilvēkus interesē jūsu personība mīlestības un biznesa ziņā. No oktobra otrās puses parādīsies labas iespējas saistībā ar apmācībām, attīstību un nāks papildus ienākumi.

Strēlnieks

Oktobrī Strēlnieks var zaudēt dažus draugus. Cilvēki no jūsu pagātnes pametīs jūsu dzīvi. Esiet uzmanīgs pret tiem, kurus vērtējat. Mēģiniet saprast un piedot tiem, ar kuriem jums pašlaik ir domstarpības. Vēlāk būsi sev pateicīgs par to, ka spēji izturēt šo periodu savas nākotnes labā. Uzcītīgi pildīt pienākumus jaunos projektos. Mīloši cilvēki izpaudīsies oktobra beigās, sākot no trešās dekādes. Viņi jūs atbalstīs un palīdzēs tikt galā ar darba, mācību un mājokļa jautājumiem. Esiet uzmanīgi uz ceļiem.

Mežāzis

Mežāzi gaida pārmaiņas karjerā — iespējamas grūtības darbā un konflikti ar vadību. Taču galu galā biznesa lietās izdosies nonākt pie veiksmīga noslēguma. Draudzīgas sievietes jums palīdzēs. Oktobra otrajā pusē tevi sagaida veiksme visās jomās: no ikdienas līdz ģimenes attiecībām.

Ūdensvīrs

Oktobris no Ūdensvīra prasīs piesardzību garos ceļos. Pirmkārt, esi uzmanīgs sarunās ar partneriem. Mēneša pirmajā pusē ar viņiem vienoties nebūs viegli. No tālienes saņemsi smagas ziņas par ģimeni. Parādiet izturību – pateicoties tam, jūs varat pārvarēt visu. Nepiekrīti piedzīvojumiem, pretējā gadījumā pastāv risks, ka tie tevi novedīs līdz tiesai. Mēneša otrajā pusē vadība jūs atbalstīs finansiāli. Draugi palīdzēs visos jautājumos, īpaši attiecībā uz jūsu personīgo dzīvi. Šis ir labs laiks radošumam.

Zivis

Otrajā rudens mēnesī Zivis piedzīvos pārmaiņas, kas ietekmēs ģimeni un attiecības ar apkārtējiem. Piedalies bērnu dzīvē, tieši viņos tu atradīsi atbalstu. Oktobris jums ir veiksmes laiks sportā, radošumā un ceļošanā. Mēneša otrajā pusē varēsi īstenot interesantus darba projektus ne tikai mājās, bet arī svešās zemēs. Tevi pavadīs veiksme darbā, ģimenē un mācībās.

Lasi vēl: Nevis kaitīgi, bet ļoti noderīgi – atklājam mītus par “sniega ogām”

Mēnesis solās būt aktīvs un produktīvs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment