Krievu vecmāmiņa-bende atzinās un izstāstīja šausmas par saviem upuriem

 

Viņa policijas nopratināšanas komandai atzinusies, ka sazāļojusi 79 gadus vecās Valentīnas Ulanovas ēdienu, liekot viņai sabrukt uz grīdas pēc tam, kas Ulanova pateikusi, ka vairs nevēlas dalīt ar viņu dzīvokli.

„Es atnācu mājās un visu paciņu Phenazepamum (50 tabletes), iemaisīju tās viņas salātos. Viņai tas ļoti patika,” pratināšanas laikā pastāstīja sērijveida slepkava, Tamāra Samsonova.

„Es pamodos plkst. 2:00 un viņa gulēja uz grīdas. Es sāku viņu griezt gabalos.”

„Man bija grūti aiznest viņu uz vannas istabu, viņa bija resna un smaga. Es visu izdarīju virtuvē, kur viņa mētājās.”

Nozieguma atveidošanas laikā, viņa parādīja izmeklētājiem kā viņa sagriezusi Ulanovas ķermeni, izmantojot rokaszāģi, ko viņa pirms gada aizņēmās no kaimiņiem.

Viņa sāka sadalīt ķermeni, sākumā nogriežot galvu, ko viņu ielika lielā katlā un sautēja to uz upurei piederošās plīts.

Sākotnēji policija uzskatīja, ka Samsonova ir kanibāle, bet tagad viņi uzskata, ka viņa drīzāk vārījusi Ulanovas galvu un rokas, lai netiktu atklāta viņas upures personība. Vēlāk, viņa Ulanovas apstrādātās ķermeņa daļas izmeta netālu no mājas.

Iepriekš publicēti attēli un novērošanas kameru video materiāli, kuros Samsonova redzama nesot ārā no mājas to pašu katlu, kurā tika vārītas Ulanovas ķermeņa daļas.

Samsonova pastāstīja, ka viņa Ulanovas mirstīgās atliekas ietinusi aizkaros un tad ielikusi maisā, vēlāk tās iznesusi ārā un izmetusi pie netālu esoša dīķa.

Kopā Samsonovai bija nepieciešams no dzīvokļa iziet septiņas reizes, lai atbrīvotos no Ulanovas mirstīgajām atliekām. Zilā lietusmētelī tērpto figūru nofilmēja vairākas novērošanas kameras. Samsonova vilka maisus pa grīdu un aiz tiem trepju telpās palika asins traipi.

Pāris dienas vēlāk, policijas suņi atrada nogalinātās sievietes mirstīgās atliekas, kas izraisīja plašu vainīgā meklēšanu. Sociālā darbiniece paziņoja, ka Ulanova ir pazudusi, pēc tam, kad Samsonova atteicās sociālo darbinieci ielaist dzīvoklī.

Drīz pēc tam, policija ieradās dzīvoklī un Samsonova atzinās, ka nogalinājusi vēl trīs cilvēkus.

Viņa tika aizturēta un dzīvoklis tika pārmeklēts. Atrastas dienasgrāmatas ar detalizētiem aprakstiem par slepkavībām.

Samsonova pastāstīja policijai, ka viņa nogalinājusi arī divus istabas īrniekus, bet viens no tiem atrasts dzīvs un viņš piekritis liecināt pret Samsonovu tiesā.

Policija strādā pie tā, lai atklātu pārējās slepkavības, tai skaitā to, vai viņa nogalinājusi arī savu vīru, kas bez pēdām pazudis  gadus atpakaļ.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment