Kur iepazīties ar sievietēm?

Kur tu iepazīsties ar sievietēm? Barā.

Tā ir tradicionālākā atbilde, bet patiesība ir tāda, ka ļoti reti kuras veiksmīgas un laimīgas attiecības sākas kādā bārā vai klubā. Tikai 15% no vīriešiem ir satikuši savu partneri tieši bārā, tāpēc ir jābūt arī citām vietām, kur viņas satikt. Kur?

Drauga mājās

Tev ir draugi, vai ne? Tas ir ideālākais variants kā iepazīties ar savu potenciālo partneri, jo jūs būsiet ciemos pie kopīga paziņas, kas jau dod pavedienu sarunas uzsākšanai. Tā būs salīdzinoši mierīga vide un jūs varēsiet iepazīties un kārtīgi aprunāties. Tikai nestāsti savam draugam, lai viņš neizdomā jūs abus savest kopā. Tas tikai radīs neveiklu situāciju.

Sporta zāle

To nav viegli izdarīt- iepazīties sporta zālē, bet, ja tu regulāri apmeklē zāli, gandrīz vienmēr vienos un tajos pašos laikos, tad tu noteikti būsi ievērojis jau sev zināmas sejas. Un, ja starp šīm sejām ir arī kāda jauka dāma, tad tā ir tava iespēja uzsākt sarunu ar viņu, jo arī viņa noteikti tevi būs ievērojusi, esot regulāro apmeklētāju pulciņā. Jums jau ir 1 kopīga lieta- sports. Bet cieni to, ka viņa tur ir ieradusies trenēties, tāpēc neesi pārāk uzmācīgs.

Kafijas vietas jeb Coffee Shops

Princips ir tāds pats kā bārā, vienīgā atšķirība ir tā, ka alkohola vietā jūs dzerat kafiju. Un tāpēc vien tev būs grūtāk uzsākt sarunu. Tomēr uz šādām vietām dodas cilvēki, kuri vēlas atpūsties un atslābt, tāpēc tas var būt labs variants, kad iepazīties ar sievieti.

Parki

Ja tev ir suns, tavs labākais draugs, tad viņš tev noteikti var palīdzēt ar iepazīšanās situāciju. Dodies uz suņu staidzināšanas parku, kur noteikti būs dāmas ar saviem sunīšiem. Tā jau atkal jums ir 1 kopīga lieta, par kuru neuzmācīgā veidā sākt sarunu.

Lidmašīnā

Iepazīsties ar pasažierēm, nevis ar stjuartēm. Piedomā pie sava tēla arī tad, kad tu ceļo, jo tā var būt tava sen gaidītā iespēja. Daudzi cilvēki garajos lidojumos izskatās tā, ka tūlīt dotos uz garāžu, lai labotu mašīnu. Neesi viens no viņiem. Ja tu esi pieklājīgi ģērbies, ļoti iespējams, ka kāda dāma priecāsies par to, ka tieši tu viņai esi apsēdies blakus. Negatīvā lietam tam ir, ka ļoti iespējam jūs nedzīvojat vienā valstī vai pilsētā.

Kultūras pasākumi

Dodies uz tādiem pasākumiem, kuri varētu sevī ietvert savstarpēju komunikāciju ar citiem apmeklētājiem. Vai tās ir izstādes, teātris, muzeji vai koncerti. Tādās vietās apgrozās dāmas, kuras zina un interesējās par lietām, kuras neaprobežojas tikai ar to, kurā bārā un cikos ir laimīgā stunda.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Studija DANTE</cite>

    Viennozīmīgi populārākā un efektīvākā ir vieta, kur atklājam kopīgas intereses.
    Šobrīd tieši Tev ir iespēja- baudot to, kas sirdij tuvs, apgūstot jaunas prasmes aktiermeistarībā, iepazīt lieliskus, interesantus, brīvus cilvēkus un ļoti iespējams arī satikt kādu, kuru pēc laika saukt par Savējo.
    Kursu programmā vingrinājumu kustību atbrīvotībai, balss plašumam, skatuves izjušanai, sevis apzināšanai, partnera respektēšanai un fantāzijas robežu paplašināšanai. Spēlēsim spēles, etīdes un mazliet skarsim improvizācijas metodes. Tas viss 6 nodarbību ciklā.
    Šoreiz grupa plānota dalībniekiem no 18 – 30 gadu vecumam, kuri vēlas atrast savu otro pusi un atraisīt sevī slēptos aktiera talantu.
    Jautājumiem: [email protected]

Leave a Comment