Kura ģimene ir visdraudzīgākā?

Ģimenes veidošana rada noteiktus pienākumus, kas var būt gan patīkami darbi, gan spēka pārbaude. Pat filmās, kur attēlotas ģimenes, reti sastopami ideāli modeļi, un vienmēr ir kaut kāda problēma.

Tomēr draudzīgas ģimenes raksturo cieņa, atbalsts un sapratne, kas rodas no atvērtas komunikācijas un kopīgu interešu dalīšanas. Šie faktori veicina ciešu saikni un atbalstu vienam otram pat grūtos brīžos, padarot ģimeni par vietu, kur ikviens jūtas pieņemts un iemīlēts.

 

Ļoti draudzīga ģimene

 

Lai noteiktu, vai ģimene ir draudzīga vai nē, pietiek būt uzmanīgam sīkumiem: kā ģimene uzvedas pastaigas laikā pa parku, par ko runā laulātie, kā rīkojas ar bērnu.

Bieži vien, no vairāku metru attāluma vērojot ģimeni, var viegli sajust, cik uzticamas ir attiecības starp šīs ģimenes locekļiem.

 

 

 

 

Uzdevums loģikai: Kurā attēlā ir ģimene, kas izstaro vislielāko draudzīgumu?

 

Psi**logi norāda, ka jau bērnībā mūsu ģimene ieliek pamatus mūsu attiecību priekšstatiem un bieži vien veido mūsu pasaules uzskatus. Lai pārbaudītu savu loģiku un intuīciju, es piedāvāju jums atbildēt uz vienkāršu jautājumu.

 

 

Kurā no attēliem ir visdraudzīgākā ģimene?

 

Lūdzu, apskatiet attēlu zemāk. Kura no ģimenēm jūsuprāt izstaro vislielāko draudzīgumu? Uzticieties savai intuīcijai un atbildiet, neapdomājot pārāk ilgi.

 

Atcerieties attēla numuru un pārbaudiet, cik tuvi esat pareizajai atbildei!

 

Tātad, ko jūsu izvēle nozīmē?

 

Ģimene Nr.1

 

Šī ģimene, lai gan varbūt ir reāla, iespējams, nav visdraudzīgākā. Kaut arī māte šķiet, ka rūpējas par savu bērnu, viņa tomēr šķir viņu no tēva.

Ģimene Nr.2

 

Cilvēki šajā attēlā nerada iespaidu par draudzīgu ģimeni. Pieaugušie nepievērš nekādu uzmanību bērnam, un viņš arī necenšas pieķerties viņu rokām. Šie trīs varētu būt svešinieku grupa, kas kopā iet pa ielu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment