Kura suņu šķirne ir piemērota jūsu zodiaka zīmei

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris): kavaliera karaļa Čārlza spaniels

Svaru zīmē dzimušie dod priekšroku harmonijai un līdzsvaram dzīvē. Šai zodiaka zīmei piemērotā suņu šķirne ir kavaliera karaļa Čārlza spaniels. Šī suņu šķirne ir draudzīga un sabiedriska, kas ļauj tai viegli sazināties ar citiem cilvēkiem un suņiem.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris): dobermanis

Cilvēki, kas dzimuši zem Skorpiona zīmes, ir pazīstami ar savu kaislību un apņēmību. Šai zodiaka zīmei piemērota suņu šķirne ir dobermanis. Šai suņu šķirnei piemīt augsta enerģija un pašapziņa, kas ļauj tai lieliski atbilst Skorpiona cilvēku personībai.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris): Austrālijas ganu suns

Cilvēki, kas dzimuši zem Strēlnieka zīmes, ir pazīstami ar savu piedzīvojumu mīlestību un neatkarību. Pareizā suņu šķirne šai zodiaka zīmei ir Austrālijas ganu suns. Šai suņu šķirnei ir augsta enerģija un patīk aktīvas aktivitātes, piemēram, pastaigas un rotaļas.

Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris): Šarpejs

Cilvēki, kas dzimuši Mežāža zīmē, dzīvē dod priekšroku stabilitātei un kārtībai. Šai zodiaka zīmei piemērotā suņu šķirne ir šarpejs. Šīs šķirnes suņi ir mierīgi un līdzsvaroti, kas ļauj viegli pielāgoties saimnieka ikdienai.

Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris): Basets

Cilvēki, kas dzimuši zem Ūdensvīra zīmes, parasti ir oriģināli, inovatīvi un intelektuāli. Šai zodiaka zīmei piemērotā suņu šķirne ir basets. Šī suņu šķirne ir gudra un inteliģenta, kas ļauj tai labi iederēties Ūdensvīra cilvēku personībā.

Zivis (20. februāris – 20. marts): Bichon Frise

Cilvēki, kas dzimuši zem Zivju zīmes, bieži ir radoši un jūtīgi. Pareizā suņu šķirne šai zodiaka zīmei ir Bichon Frise. Šī suņu šķirne ir draudzīga un gādīga, ļaujot tai viegli izveidot saikni ar citiem cilvēkiem un dzīvniekiem un būt lielisks pavadonis savam saimniekam.

Lasi vēl: Alternatīvas sīpolu izmantošanas iespējas mājās

Lai gan cilvēka zodiaka zīme var sniegt vispārēju priekšstatu par cilvēka personību, suņa šķirnes izvēlei tomēr jābalstās uz īpašnieka individuālajām vajadzībām un dzīvesveidu. Piemēram, ja jums patīk aktīvs dzīvesveids un daudz laika pavadāt ārā, tad jums var būt piemērota suņu šķirne, kas ir arī aktīva, piemēram, borderkollijs vai Austrālijas aitu suns.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment