Kuras zvaigžņu zīmes riskē sabojāt savu dzīvi tuvākajās dienās no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim

Laiks no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim dažām zvaigžņu zīmēm nebūs viegls. To pastāstīja eksperte Valentīna Kameņecka.

Eksperte nosauca divus zvaigžņu apļa pārstāvjus, kuri tuvākajās dienās riskē sabojāt savu dzīvi.

 

Zvaigžņu zīmes, kas tuvākajās dienās riskē sabojāt savu dzīvi

Nākamā nedēļa dažām zvaigžņu zīmēm nes jaunas iespējas, bet citām sola daudz nepatikšanu un neveiksmju. Tāpēc jums vajadzētu iepriekš sagatavoties tam, kas jūs sagaida.

Auns

Rudens tuvošanās Auniem nebūs viegla. Līdz ar aukstumu un nokritušajām lapām zīmes pārstāvjiem nāks arī depresīvs noskaņojums. Tā vietā, lai koncentrētos uz kaut ko vienotu un svarīgu, Auni iegrimst savā pasaulē.

Šīs zīmes pārstāvjus nomocīs iekšējas mokas, nepatīkamas domas un šaubas. Tas novedīs pie tā, ka garastāvoklis sabojāsies, kā rezultātā radīsies strīdi un konfliktsituācijas.

Lasi arī: Vecmāmiņas metodes cīņā ar nepatīkamām smakām

Lasi arī: Kā kaķa krāsa ietekmē atmosfēru mājā?

Tas tikai saasinās jau tā pasliktināto situāciju. Aiz šāda noskaņojuma jūs varat nepamanīt svarīgas pārmaiņas dzīvē. Piemēram, Auns var palaist garām jaunu darbu vai ienesīgu darījumu.

Arī personīgajā frontē viss nebūs viegli. Tomēr nevajag uzreiz krist panikā un sēdēt kājās. Tavā dzīvē viss nav nemaz tik slikti.

Galvenais ir noskaņoties uz pareizā viļņa un sadzirdēt, ko saka tava dvēseles pusīte. Un jūs redzēsiet, ka no problēmām personīgajā frontē būs iespējams izvairīties.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pārējās zīmi, kurai vajag uzmanīties visvairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment