Kurš kaķis atbilst tavam horoskopam?

Svari

Šajā zīmē dzimušajiem nepatīk būt vienam. Tāpēc Svari atradīs sev tādu kompanjonu kā skotu kaķi. Mīlošs mājdzīvnieks ieskauj savu saimnieku ar siltumu un rūpēm un atradīs kopīgu valodu ar jaunākiem ģimenes locekļiem.

Starp Svariem ir daudz īstu skaistuma pazinēju. Ja estētiskā sastāvdaļa jums ir svarīga it visā un pat apkārtējo izskatā, tad izvēlieties Angoras kaķi. Starp citu, šiem dzīvniekiem bieži ir heterohromija (atšķirīgas kreisās un labās acs krāsas), kas ir ļoti neparasta.

Skorpions

“Ugunīgie” Skorpioni ir kaislīgi, enerģiski, noslēpumaini un neparedzami. Viņiem būs ērti ar abisīniešiem – kaķiem ar sarežģītu, bet interesantu raksturu, vieniem no vecākajiem uz planētas. Skorpions un Abesīnijas var dzīvot līdzās vairāk nekā vienu gadu un nenogurst, katru dienu atklājot viens otrā ko jaunu un apmainoties ar spēcīgu enerģiju.

Strēlnieks

Strēlnieki ir gaiši un aktīvi cilvēki, viņiem patīk būt uzmanības centrā, viņiem pastāvīgi ir vajadzīgas jaunas paziņas un iespaidi. Ideāls kompanjons viņiem ir Norvēģijas meža kaķis.

Šis draudzīgais, sabiedriskais mājdzīvnieks viegli atradīs pieeju katram ģimenes loceklim, un Strēlnieks viņam kļūs par “galveno” cilvēku. Galvenais ir neatstāt mājdzīvnieku uz ilgu laiku vienu, pretējā gadījumā nevar izvairīties no pūkaina “rājiena”.

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušie ievēro principu “manas mājas ir mana pils” un augstāk par visu vērtē ģimeni. Korniš kaķi viņiem ir piemēroti – viņi ir rotaļīgi, sirsnīgi, un viņiem ir nepieciešama cilvēku sabiedrība. Burvīgie, Taizemes izcelsmes kaķi ir pilntiesīgi ģimenes locekļi, kuru saikne ar saimnieku ir īpaši spēcīga.

Ar mīlestību un maigumu Mežāzi apņems – “takšu kaķi” ar īsām kājām un milzīgu iekšējo pasauli. Šie dzīvnieki viegli saprotas ar citiem mājdzīvniekiem, un viņiem patīk ģimenes locekļu ieskauts.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra rakstura īpašības ir līdzīgas kaķiem: viņi ir vidēji spītīgi, neatkarīgi un īpaši nerūpējas par apkārtējo viedokli.

Kā zināms, pretstati pievelk viens otru, tāpēc zvaigznes iesaka šīs zīmes pārstāvjiem iegūt Kuriļu bobteila kaķi. Tie ir mieru mīloši dzīvnieki ar vieglu raksturu, kas viegli atrod kopīgu valodu ar cilvēkiem un ir gatavi piekāpties. Mājdzīvnieks veidos harmoniskas attiecības ar Ūdensvīra saimnieku un mīkstinās viņa aktīvo noskaņojumu.

Zivis

Piedzimušas romantiķes, Zivīm galva vienmēr ir mākoņos. Šie cilvēki ir vērsti uz savu iekšējo pasauli, tāpēc viņiem piestāvēs mājdzīvnieks, kuram nav nepieciešama pastāvīga uzmanība.

Lasi vēl: Īstais pūķis nāk! Top 4 zvaigžņu zīmes, kuras saņems maksimālu atbalstu no zvaigznēm līdz 10. februārim

Apskatiet tuvāk Ragamafins- labsirdīgas pūkas, kas spēj pielāgoties sava saimnieka noskaņojumam. Šāds kaķis nepārtrauks jūsu domas, bet noteikti būs blakus īstajā brīdī. Pacietīgi un saprātīgi Ragamafins ir lielisks enkurs Zivīm, kuras “šūpojas uz viļņiem”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment